Kurser på egne anlæg

Få skræddersyet energikursus til jeres virksomhed

En gennemgang af jeres egne energiforbrugende anlæg er oftest den mest effektive vej til betydelige optimeringer og besparelser. Topdahl har mange års gode erfaringer med netop vores kundetilpassede kursusform, og besparelser på 20-30 % som resultat er slet ikke ualmindelige. Der er med andre ord tale om særdeles effektiv energistyring via vores kurser på jeres egne anlæg.

Kurset afholdes hos jer, hvor vi sammen gennemgår de anlæg, som vi i fællesskab finder relevante med henblik på god energirigtig drift. Erfaringsvis afslører gennemgangen stort set altid både drifts- og servicefejl og ikke sjældent meget bekostelige af slagsen.

Effektiviteten af disse specialiserede kurser ligger i den direkte hands-on oplevelse og erfaring, som det driftstekniske personale får i et miljø og på anlæg, de allerede kender. Teori omsættes i sin mest klare form til praksis, og vi oplever igen og igen, hvor motiverede medarbejdere bliver efter disse aha-oplevelseskurser. Denne motivation er en af de væsentligste faktorer bag varige og store energibesparelser - ikke mindst er den meget værdifuld i det kontinuerlige valg af fremadrettede energibesparende løsninger.

Så konklusionen er, at forøget viden om drift og service på jeres egne anlæg sikrer både jer og miljøet store og besparelser.

Kursusindhold:​

​Varmeproduktion

Varmefordeling

Varmeafgivelse

Ventilation

​Køling

Energiforbrug

Energibesparelser

​Belysning

Kursusforløb: Aftales med kunde.

Deltagere: Aftales med kunde.

Pris: Ring for pris.

Sted: Kurset afholdes on-location hos jer.

Varighed: Aftales med kunde.

Materiale: Det gennemgåede materiale udleveres efter kurset.​

Firmainfo

Topdahl Energirådgivere ApS

Marielundvej 48, 2730 Herlev

Telefon:33 313 313

E-mail: info@topdahl.dk

CVR: 37892696

Topdahl Energirådgivning ApS
Marielundvej 48, 2730 Herlev