fbpx
';

Velkommen til ny energirådgiver i energiafdelingen

Vi udbygger vores energiafdeling og siger velkommen til en ny og erfaren kollega

Vi er glade for at byde velkommen til en ny kollega i energiafdelingen

Sikke en skøn begyndelse på august vi har haft her i Topdahl.

Forleden sagde vi goddag og velkommen til en ny kollega i bygningsafdelingen. Og i dag kan vi byde velkommen til Robert Tietje-Knudsen, der er begyndt som energirådgiver i vores energiafdeling.

Fantastisk at kunne tiltrække dygtige og erfarne folk fra branchen

Det er altid dejligt at kunne tiltrække nye dygtige kolleger – og med Robert føler vi os virkelig heldige over at skulle dele hverdag fremover.

Robert er uddannet bygningskonstruktør fra KEA og har de sidste mange år beskæftiget sig med energirådgivning. Han kommer fra en stilling som energirådgiver hos Promana og skal her i Topdahl arbejde med energimærkninger og yde energirådgivning.

 

Image module

Gode værdier, rar omgangstone og et godt samarbejde øjer arbejdsglæden

-Jeg faldt for de gode strukturer, værdierne og en behagelig omgangstone i Topdahl, så jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaverne og lære både mine kolleger og samarbejdspartnere at kende, siger Robert Tietje-Knudsen.

Og vi siger velkommen til og glæder os til det fremtidige samarbejde. Et samarbejde, som også kommer vores mange samarbejdspartnere og kunder til gode. Vi har de senere år deltaget i rigtig mange spændende projekter og har fornylig vundet to delaftaler med Landsbyggefonden. En aftale vundet i samarbejde med det rådgivende ingeniørfirma Wissenberg, som også kommer til at kræve en del fra vores dygtige energirådgivere.

Læs mere om den aftale her.

#energirådgivning #energimærkning

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner