fbpx
';

Velkommen til ny projektleder Mohammad Karanbach

Vi byder nu velkommen til en ny kollega i vores team for VVS & Ventilation

Velkommen til Mohammad Karanbach, der er ansat som projektleder i vores afdelingen for VVS & Ventilation. Og tiden går stærkt, for Mohhammad har allerede været hos os i Topdahl i lidt over en måned.

Mohammad kommer med en baggrund som diplomingeniør i bygningsinstallationer og energi fra DTU. Han har siden endt uddannelse arbejdet som rådgiver indenfor faget.

I Topdahl glæder Mohammad sig til de nye udfordringer, som indebærer mere ansvar og andre typer af opgaver qua rollen som projektleder. Især er renoveringsopgaverne en hjertesag for Mohammad.

”Dét at skulle navigere i den ældre bygningsmasse og skabe forbedringer for både beboere og bygherre er virkelig spændende, syntes jeg. Jeg kan utrolig godt lide at finde muligheder, når vi går i gang med en renoveringssag,” lyder det fra Mohammad.

Jeg har følt mig velkommen fra dag ét

”Derudover har jeg glædet mig meget til at kunne lære fra mere erfarne kolleger og have god sparring med forskellige kolleger. Den første måneds tid har vist mig, at der er et virkelig stærkt sammenhold her i Topdahl, god sparring og en flad struktur, som gør, at jeg har følt mig meget velkommen lige fra dag ét”.

Mohammad Karenbach
Mohammad Karenbach

Vi glæder os til samarbejdet

Et STORT velkommen til dig Mohammad.

Vi glæder os til samarbejdet og til at følge dine første renoveringssager.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner