fbpx
';

Kursus for driftspersonale

Få skræddersyet energikursus til jeres virksomhed​

Igennem vort mangeårige virke har vi gang på gang kunnet konstatere, at uhensigtsmæssig drift at de tekniske anlæg medfører meget store merforbrug af energi og hermed også unødvendig belastning af miljøet.

En gennemgang af jeres egne energiforbrugende anlæg er oftest den mest effektive vej til betydelige optimeringer og besparelser. Topdahl har mange års gode erfaringer med netop vores kundetilpassede kursusform, og besparelser på 20-30 % som resultat er slet ikke ualmindelige. Samtidig viser det sig som regel, at disse besparelser er varige gevinster, hvilket vi tilskriver, at driftspersonalet selv har været så involveret i opnåelse af disse. Der er med andre ord tale om særdeles effektive energibesparelser via vores kurser på jeres egne anlæg.

Kurset afholdes hos jer, hvor vi sammen gennemgår de anlæg, som vi i fællesskab finder relevante med henblik på god energirigtig drift. Erfaringsvis afslører gennemgangen stort set altid både drifts- og servicefejl og ikke sjældent meget bekostelige af slagsen.

 

Image module

Effektiviteten af disse specialiserede kurser ligger i den direkte hands-on oplevelse og erfaring, som det driftstekniske personale får i et miljø og på anlæg, de allerede kender.

Teori omsættes i sin mest klare form til praksis, og vi oplever igen og igen, hvor motiverede medarbejdere bliver efter disse aha-oplevelseskurser. Denne motivation er en af de væsentligste faktorer bag varige og store energibesparelser – ikke mindst er den meget værdifuld i det kontinuerlige valg af fremadrettede energibesparende løsninger.

Så konklusionen er, at forøget viden om drift og service på jeres egne anlæg sikrer både jer og miljøet store besparelser.

Kursusindhold:

 • 1
  Varmeproduktion
 • 2
  Varmefordeling
 • 3
  Varmeafgivelse
 • 4
  Ventilation
 • 5
  ​Køling
 • 6
  Energiforbrug
 • 7
  Energibesparelser
 • 8
  ​Belysning

Praktiske informationer

Kursusforløb: 
Aftales med kunde.

​Deltagere: 
Aftales med kunde.

​Pris: 
Afhænger af omfang.

​Sted: 
Kurset afholdes on-location hos jer.

Varighed: 
Aftales med kunde.

​Materiale: 
Det gennemgåede materiale udleveres efter kurset.​