fbpx
';

Byggeteknisk rådgivning

Seriøs og solid byggeteknisk rådgivning

Topdahl Ingeniører & arkitekter laver byggeteknisk rådgivning for offentlige bygherrer, almene boligorganisationer, ejendomsinvestorer samt ejer- og andelsforeninger om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling fra idé til færdigt projekt.​

Topdahl kortlægger de forskellige projekter relateret til eksisterende bygninger, så vores kunder er på forkant med ejendommens tilstand og undgår ubehagelige overraskelser.

Vi sikrer, at der er overblik over projektet fra idé til afslutning gennem seriøs og troværdig byggeteknisk rådgivning, så både budgetter, aftaler og tidsplaner overholdes. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler tillid til, at vi i Topdahl tager alle byggesager seriøse og gør vores bedste hver eneste gang, vi udfører rådgivning på en byggesag.

Image module

​Tryg byggestyring og sagsforløb fra idé til sagen er afsluttet

Byggeteknisk rådgivning fra Topdahl inkluderer blandt andet:

 

  • Personlig og kompetent opfølgning og stor fleksibilitet
    Løbende personlig opfølgning i udviklende samarbejde
  • Stor tilgængelighed og aftaler holdes
    Alle aftaler, tidsplaner og budgetter overholdes med et højt informationsniveau

Vi gør det nemt

Topdahl vægter kvalitetsarbejde højt, og at vores ydelsesprogram lever op til kundens forventninger, så vi kommer i mål med et fuldt tilfredsstillende resultat.

Samarbejdet med implicerede parter prioriteres, så der sikres et højt service- og kommunikationsniveau. Det betyder også, at vores kunder og samarbejdspartnere kan føle sig trygge gennem hele processen.