fbpx
';

Energistyring

Opnå besparelser der holder

Med energistyring er det muligt at opnå og ikke mindst fastholde besparelser i størrelsesordenen 10-15% af det årlige energi- og vandforbrug.

Medarbejderne hos Topdahl har mange års praktisk erfaring med energistyring af større ejendomsporteføljer hos fx kommuner, boligselskaber, kontorejendomme m.v. Det betyder også, og vi har opnået stor rutine i, hvad der rent faktisk virker i praksis.

Hos Topdahl har dette udmøntet sig i en fastlagt rutine, som sikrer, at din ejendom hele tiden ligger på det optimale forbrug, og vores koncept afslører alle former for utilsigtet forbrug. Det er vigtigt at vide, hvorfra et stort og utilsigtet stammer. Her er det underordnet, hvad enten dette skyldes defekter på de tekniske anlæg eller uhensigtsmæssig adfærd hos brugere og/eller driftspersonale.

Topdahl er eksperter i at få identificeret disse forskellige udfordringer på både ældre og yngre ejendomme. Skal vi også hjælpe dig?

Image module

Vores ydelser indenfor området Energistyring er typisk:

  • Rådgivning ved valg af leverandør og opbygning af energistyringssystem
  • Fuld service energistyring hvor Topdahl står for hele processen omkring energistyring med det energistyringsværktøj, som I allerede har eller vi udvælger i fællesskab