';

Fjernvarme afkøling

Få vendt afkølings straf til en bonus

Hos Topdahl er vi eksperter i forbedring af afkøling på fjernvarmeanlæg. Vi har gennemført et meget stort antal screeninger med efterfølgende projekter for forbedring af fjernvarme afkølingen hos vore kunder.

Hvad enten du er industrikunde eller beboer i en mindre boligforening, så vil vi kunne lave en hurtig screening af potentialet for afkølingsforbedringer på dit anlæg.

Langt de fleste fjernvarmeværker i Danmark er begyndt at opkræve ekstrabetaling hvis dit fjernvarmeanlæg ikke afkøler vandet tilstrækkeligt. I nogle områder kan det være meget store beløb og kan godt betyde en merudgift på 20-25% af din regning – og dette uden, at du har fået en eneste ekstra kWh for de mange kroner!​

Det er da ærgerligt, at kaste gode penge lige ud af vinduet, hvis det er muligt at undgå dette eller måske endda få en rabat på din fjernvarmeregning ved at få optimeret dit anlæg af Topdahl.

Image module

No Cure – No Pay

Ved større anlæg er det normalt muligt at arbejde med en No Cure – No Pay model, hvor Topdahl aflønnes via den opnåede og indberettede afkølingsbesparelse. Herved skal du ikke have penge op af lommen til Topdahl, men kun til de nødvendige anlægsændringer.

Vores mangeårige erfaring indenfor området gør, at vi kan anvise de absolut bedste løsninger, som giver den bedste afkøling ved den mindst mulige investering.