fbpx
';

Bygherrerådgivning

Kompetent bygherrerådgivning

Står I overfor at skulle have renoveret jeres ejendom, så få kompetent bygherrerådgivning hos Topdahl Ingeniører & arkitekter.

Hvis I skal have foretaget store eller små ændringer på ejendommen, vil det oftest være fornuftigt og fordelagtigt at få tilknyttet bygherrerådgivning.

Bygherrerådgivning handler om, at I får konkret og brugbar information om et kommende renovering/byggeprojekt, således at I kan fokusere på det væsentligste i forbindelse med jeres ejendomsprojekt. Yderligere sikrer rådgivningen jer tryghed og stabilitet i byggeforløbet, så I kan være sikre på, at alt forløber efter visioner og behov.

Bygherrerådgivning kan være brugbar og relevant i forbindelse med mange forskellige projekter og kan bl.a. udføres som en del af totalrådgivningen eller som projektstyring. Bygherrerådgivning hos Topdahl ingeniør og arkitekter skaber tryghed, og gør det nemt for jer som kunder. Skal I have byggerådgivning til et kommende projekt, kan i trygt kontakte Topdahl Ingeniør & arkitekter.

Image module

Bygherrerådgivning hos Topdahl skaber tryghed og gør det nemt

Vi er konstruktive, kreative og kvalitetsorienterede, og sikrer et kompetent og professionelt byggesagsforløb med bygherren – fra introduktion af idéoplæg til realisering af samme.

Bygherrerådgivningen hos Topdahl Ingeniører & arkitekter indeholder:

  • Planlægning og gennemførelse
    Af alle tekniske, økonomiske og praktiske forhold, og vi samarbejder med andre rådgivere som f.eks. jurister og økonomiafdelinger og medvirker til, at kommende projekter bliver til virkelighed på den bedst mulige måde.
  • Gennemarbejdet oplæg
    Vi laver gennemarbejdede oplæg og forslag til renovering af jeres ejendom, således at du som bygherre får et samlet overblik over renoveringsbehov og kan træffe beslutninger på et sikkert grundlag uden at være i tvivl om konsekvenser.

Vi sikrer et kontrolleret og

kvalitetsorienteret projektforløb

Hos Topdahl har vi tekniske og faglige kompetencer af høj kvalitet. Vi  arbejder hver eneste dag på kreativt, kontrolleret og professionelt at benytte husets interne kompetencer i alle byggeprojektets facetter.​

Med Topdahl Ingeniører & arkitekter som byggerådgiver får I et kompetent team, hvor vi tilknytter de rette kompetencer til det aktuelle projekt. Hos os er det samme projektleder, der har ansvaret og kontakten gennem hele processen. Det er med til at sikre en høj kvalitet i alle faser af byggeriet. I beboelsesejendomme sikrer det endvidere en fornuftig beboerhåndtering.​

På større projekter tilknytter vi oftest en fast backup projektleder, som er med fra start. På den måde gør vi alt for at sikre et smidigt og fleksibelt projektforløb.

Vil I vide mere om vores bygherrerådgivning?