fbpx
';

Ledige stillinger

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere

Hos Topdahl tilbyder vi altid et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø, med en til tider travl og udfordrende hverdag. Du vil blive en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Arbejdsmiljøkoordinering

Ledige stillinger

Hos Topdahl er vi i rivende udvikling og vi forventer at publicere en række nye stilinger løbende. Såfremt ingen af de aktuelle åbne stillinger matcher din profil er vi meget interesserede i at modtage din uopfordrede ansøgning.

Du er rådgiver med konstruktionserfaring og vil være vores nye teamleder/markedschef i konstruktionsafdelingen.

Du vil stå i spidsen for kompetente kolleger i et tværfagligt rådgiverteam.
Du får et selvstændigt og alsidigt job med store udviklingsmuligheder og sætter dit eget hold og får medansvar
for afdelingens budget.

Din arbejdsdag:
Du er bindeleddet mellem bygherre og entreprenør.
Du sikrer overholdelse af indgåede aftaler i alle projektets faser – salg, projektering, udbud, udførsel og afslutning.
Du har fokus på konstruktioner og statiske beregninger på egne og kollegers projekter – store som små.
Du leder og bidrager til konstruktionsafdelingens udvikling – teknisk, kommercielt og økonomisk.

Topdahl ApS tilbyder dig:
Vi lægger vægt på den enkelte medarbejders trivsel og at din hverdag hænger sammen. Hos os er der plads til det hele menneske.
Vi lægger vægt på et godt kollegialt sammenhold fordi det udvikler os og gør arbejdsglæden større.
Du tilrettelægger selv din arbejdsdag med udgangspunkt i en 37 timers arbejdsuge, så hvornår du møder og går er ikke afgørende.
Du får konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår. Ferie i henhold til ferielovens bestemmelser og sundhedsforsikring.
Mulighed for bonus efter opnåede resultater.

Du tilbyder Topdahl ApS:
En uddannelse som bygningsingeniør med nogle års konstruktionserfaring inden for renovering/nybyg og vedligeholdelse af beboelses-
og erhvervsejendomme.
Du yder faglig kompetent sparring til dine kolleger og samarbejdspartner hvor du bruger din viden og erfaring inden for konstruktioner
og statik.
Et indgående kendskab til alle entrepriseformer inden for byggeri. Erfaring med og indsigt i byggeriets aftaleforhold, f.eks. AB18/
AB92/ABR/ABT og udbudsloven m.m.

Vil du høre mere om denne stilling?
Høi & Thomassen er rekrutteringspartner for Topdahl ApS og alle henvendelser om denne stilling skal rettes til Carsten Høi eller
Søren Thomassen på tlf.: 29 27 71 88. Din henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Er denne stilling noget for dig?
Så send din ansøgning som Word eller PDF til denne mail: 256@ht-rekruttering.dk
Dit ansøgningsmateriale skal være på dansk. Ansøgningsmateriale der ikke overholder dette, bliver ikke behandlet og slettes umiddelbart.
Du kan se vores privatlivspolitik her: http://ht-rekruttering.dk/Privatliv/kandidater.pdf
Du får retursvar til den mail du sender dit CV fra.
Når vi har fundet den rette kandidat, tager vi stillingen af vores hjemmeside: www.ht-rekruttering.dk/job.php

Hos Topdahl oplever vi en stigende tilgang af kunder til vores bygningsafdeling, særligt indenfor vvs og installationer.

Derfor søger vi en vvs-ingeniør med erfaring inden for renovering af de eksisterende installationer. En vvs-ingeniør, der har lyst til at arbejde med renovering, istandsættelse og vedligeholdelse af den ældre bygningsmasse i Storkøbenhavn.

 

Jobbet

Som vvs-ingeniør i Topdahl får du en varieret arbejdsdag med mange forskellige typer vvs-opgaver og -projekter.

Du kommer til at arbejde med komplekse vvs-tekniske opgaver indenfor både projektering og bygherrerådgivning i både stor og lille målestok.

 

Kvalifikationer

Du har en baggrund som bygningsingeniør med fokus på vvs og har erfaring indenfor renovering og vedligeholdelse af beboede ejendomme.

 

Vi forventer, at du besidder følgende væsentlige kompetencer:

 • Gode analytiske evner.
 • Forståelse for projektering og dimensionering.
 • Kendskab til rørmaterialer og komponenter.
 • Stor ansvarlighed og initiativrighed.
 • Stor gennemslagskraft og indlevelsesevne samt forståelsen for god kommunikation med bygherre.
 • Kan holde mange bolde i luften samtidig.
 • Nysgerrig og opsøgende efter at lære mere indenfor vvs-området.
 • Kan arbejde selvstændigt.
 • Kan indgå i et tværfagligt samarbejde med dine øvrige kollegaer.
 • Stor fleksibilitet.
 • Struktureret tilgang til planlægning og gennemførelse af sagsforløb.
 • Interesse i at medvirke til den fælles udvikling af sagsgange og procedurer.

 

Du skal med andre ord have overblik, kunne tage initiativ, arbejde selvstændigt og formulere dig godt både i skrift og tale.


Vi tilbyder

Et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø med en til tider travl og udfordrende hverdag.

Du bliver en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter går vi meget op i den enkeltes trivsel og hverdag, og for os er det vigtigt, at der plads til det hele menneske. Vi lægger vægt på et godt sammenhold til gavn for såvel arbejdsglæden som produktiviteten.

 

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner i Topdahl Michael Øster på 8873 7804.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til partner og afdelingsleder Michael Øster på info@topdahl.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi søger en bygningskonstruktør-praktikant til foråret 2022. En praktikant, som kan indgå i vores dagligdag og samtidig har lyst til at lære en masse om livet i byggebranchen. Hos Topdahl beskæftiger vi os med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse af ældre beboelsesejendomme i Storkøbenhavn. Vi elsker kolleger, der sætter pris på det tværfaglige samarbejde og trives med spændende og komplekse projekter.


Livet som praktikant i Topdahl

Som praktikant vil du blive præsenteret for alle områder indenfor projektering, få mulighed for at deltage i byggepladsbesøg og komme med til afleveringsforretning. Du kommer til at få en bred indsigt i alt lige fra budgetplanlægning til afleveringsforretning.

Som praktikant bliver du del af vores velfungerende team, som i dag består af ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører samt energirådgivere. Vi tilbyder en varieret hverdag, hvor du vil få afprøvet mange forskellige aspekter af dit kommende fag og samtidig få en indsigt i byggebranchen fra rådgiversiden. Jo mere, du selv har lyst at byde ind, desto større mulighed har du også for at få indflydelse på dine opgaver.


Fast mentor tilknyttet

Vi sætter en ære i, at du under dit praktikophold opnår erfaringer og indsigt, som du kan gøre brug af både i din resterende studietid og efterfølgende. Derudover får du tilknyttet en fast mentor under dit praktikforløb, hvor der altid vil være plads til spørgsmål og uddybning.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med en god omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på en positiv, konstruktiv og åben dialog internt i teamet og eksternt med andre faggrupper, bygherrer, investorer og myndigheder. Vi arbejder altid for at fremme det gode samarbejde på alle på vores byggesager og lægger vægt på et godt sammenhold til glæde for såvel arbejdsglæden som produktiviteten.

Vi tilbyder desuden fleksible arbejdstider og betalt frokostordning.


Om dig:

 • Er ved at uddanne dig til bygningskonstruktør.
 • Kan holde mange bolde i luften samtidig.
 • Kan arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med dine øvrige kollegaer.
 • Har stor fleksibilitet.
 • Har en struktureret tilgang til gennemførelse af sagsforløb.
 • Har interesse i at medvirke til den fælles udvikling af sagsgange og procedurer.
 • Er nysgerrig og kan lide at blive fagligt udfordret.


Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til afdelingsleder Michael Øster på mse@topdahl.dk.

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.topdahl.dk og følge os på LinkedIn, hvor vi fortæller om livet som rådgiver i byggebranchen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen som praktikant, er du velkommen til at kontakte projektleder Kevin David Poulsen, som selv været i praktik hos Topdahl og er i dag ansat i virksomheden. Kevin kan fanges på telefon 88 73 78 13 fra den 6. september 2021.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tværfagligt samarbejde i projekteringsfasen

Hos Topdahl oplever vi en stigende tilgang af kunder til vores bygningsafdeling. Derfor drømmer vi stort og søger en erfaren projektleder, der har lyst til at arbejde med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse af byens ældre beboelsesejendomme – en kollega, der helliger det tværfaglige samarbejde og trives med spændende og komplekse projekter.

 

Jobbet

Du bliver et vigtigt bindeled mellem bygherre og entreprenør, og du skal være den, der gennem alle projektets faser (salg, projektering, udbud, udførelse og afslutning) sikrer overholdelse af de indgåede aftaler, specielt vedrørende “Kvalitet, Tid og Økonomi”.

Du kommer til at være tovholder og styre dine egne byggesager fra budgetlægning til afleveringsforretning, og dine hverdage vil foregå både på vores kontor i Herlev og på byggepladser rundt om i det storkøbenhavnske.

 

Kvalifikationer

Du har en baggrund som bygningsingeniør/bygningskonstruktør og solid erfaring indenfor renovering og vedligeholdelse af beboede ejendomme.

 

Vi forventer, at du besidder følgende væsentlige kompetencer:

 • Gode analytiske evner.
 • Stor ansvarlighed.
 • Stor gennemslagskraft.
 • Stor indlevelsesevne.
 • Kan holde mange bolde i luften samtidig.
 • Kan arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med dine øvrige kollegaer.
 • Stor fleksibilitet.
 • Struktureret tilgang til gennemførelse af sagsforløb.
 • Interesse i at medvirke til den fælles udvikling af sagsgange og procedurer.

 

Du skal med andre ord have et godt overblik, kunne tage initiativ og arbejde selvstændigt. Du skal kunne formulere dig godt både i skrift og tale.

 

Vi tilbyder

Et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø med en til tider travl og udfordrende hverdag.

Du bliver en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter går vi meget op i den enkeltes trivsel og hverdag, og for os er det vigtigt, at der plads til det hele menneske. Vi lægger vægt på et godt sammenhold til glæde for såvel arbejdsglæden som produktiviteten.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til afdelingsleder Michael Øster på info@topdahl.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Øster på 88 73 78 04.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tværfagligt samarbejde i projekteringsfasen

Vi er altid på udkig efter nye talenter, så har du et brændende ønske om at blive en del af vores team er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Send en mail med din ansøgning til info@topdahl.dk