fbpx
';

Bygningsrådgivning

Grundig og professionel bygningsrådgivning

Topdahl Ingeniører & arkitekter tilbyder bygningsrådgivning til offentlige bygherrer, almene boligorganisationer, ejendomsinvestorer samt ejer- og andelsforeninger om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling.

​Vi lægger meget stor vægt på personlig kontakt og er kendt blandt vores kunder for vores transparente og effektive rådgivning på alle niveauer – fra idé til færdigt projekt.​

Vores kompetente og dygtige bygningsrådgivere er specialiserede, og vi kan derfor vare tage en lang række opgaver indenfor byggeriet. For os handler det om at gøre enhver byggesag til en god byggesag for alle involverede parter. Derfor har vi et stort fokus på at skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde fra dag et med både bygherre, beboere og entreprenører.

Vi vil være i øjenhøjde med alle involverede parter
Det er vigtigt for os at være i øjenhøjde med både de enkelte beboere, bygherre, bestyrelser og entreprenører. Det skaber tillid og gør byggesagen til en god oplevelse for alle.

Vil I vide mere om Topdahl Ingeniører & arkitekter – så ring eller skriv allerede i dag, og vi kommer gerne til et uforpligtende møde.​​​

 

Image module

Vores ekspertise er inden for områderne

Image

Bygherrerådgivning

Image

Tilstands- og vedligeholdelsesplaner

Image

Byggeledelse og -styring

Image

Lejlighedsvurdering

Image

Ejendomsudvikling

Image

Dronedokumentation