fbpx
';

Projekt- og byggestyring

Effektiv byggestyring og byggeledelse

​Hvis du vil være sikker på, at dit byggeprojekt kører efter planen – og bliver færdigt til den aftalte tid og pris – er det en god idé at sikre en effektiv byggeledelse. Byggelederens primære opgave er nemlig at sørge for, at alle aftaler bliver overholdt jf. indgået aftale.​

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter er vi eksperter i at styre projekter i mål lige fra idéoplæg til sagsafslutning. Hovedparten af vore medarbejdere har en håndværksmæssig baggrund og det er ofte en fordel i alle former for byggeforløb. ​

De fleste Topdahl medarbejdere har selv stået på byggepladsen og på egen krop mærket, hvad der kan gå galt, og hvad det i givet fald kan betyde for hele projektets forløb.

En Topdahl projektleder er din bedste garanti for, at der gennemføres et ordentligt projekt uden overraskelser, som lever op til alle forventninger og aftaler.

Der er som oftest en række udfordringer i ethvert projekt, og derfor er det vigtigt, at have en projektleder som er proaktiv og på forkant med de mange forhold, der skal tages stilling til under et projektforløb.

Projektlederens arbejde skaber både tryghed og stabilitet i byggeprocessen, samt bidrager med et overblik over bygningens faser og udvikling, der gør det lettere for kunden at træffe de rigtige beslutninger.

Image module

Topdahl Ingeniører & arkitekter – vi gør det nemt

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter vægter vi kvalitetsarbejde højt og vi gør vort yderste hver dag, for at det færdige renoveringsprojekt lever op til kundens forventninger.

​Vores målsætning er, at du som kunde skal opleve, at du igennem hele byggeforløbet har følt dig tryg og i gode kyndige hænder – kort sagt – ”vi gør det nemt” for dig.

​Vi lægger stor vægt på samarbejdet med de implicerede parter, og vi gør alt for at sikre et højt service- og kommunikationsniveau.​