fbpx
';

Driftsaftale af tekniske anlæg

Hjælp til driften af tekniske anlæg

”En dygtig varmemester kan spare rigtig mange penge ved hele tiden at sørge for at anlægget kører optimalt”. Sådan har det heddet sig i mange år, og det er da også stadig korrekt. Udfordringen er, at bygninger og de tekniske anlæg i dag er væsentlig mere komplicerede, end de var for 20 år siden. Det stiller store krav til kompetencerne hos driftspersonalet. Vores erfaring er, at det langt fra er alle steder, at disse kompetencer er til stede. Det kan medføre store merforbrug og gør det relevant at have en driftsaftale af tekniske anlæg.

En driftsaftale med Topdahl sikrer dig optimal drift
Synes du, at dit energiforbrug ligger for højt, eller er du i tvivl om dine tekniske anlæg kører optimalt? Så vil det være relevant at lade Topdahl helt eller delvist stå for din tekniske ejendomsdrift i en kortere eller længere periode. Vi sørger for, at dine energiudgifter bliver så lave som muligt uden at gå på kompromis med komforten. Vi overvåger dine tekniske anlæg og griber ind, hvis anlægget ikke kører optimalt. Hvad enten forbruget er for højt, fremløbstemperaturen for lav eller afkølingen for ringe, så opdager vi det og retter fejlen med det samme.

Samtidig sparer du for en masse penge, og det betyder også, at du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt anlægget nu også kører optimalt​​.

Kontakt os for en gennemgang af de tekniske anlæg, hvorefter vi i fællesskab laver en plan for, hvordan en driftsaftale skal se ud hos dig.

Image module