fbpx
';

Driftsaftale

Hjælp til driften af tekniske anlæg

”En dygtig varmemester kan spare rigtig mange penge ved hele tiden at sørge for at anlægget kører optimalt”. Sådan har det heddet sig i mange år og det er da også stadig korrekt, MEN problemet er, at bygninger og de tekniske anlæg i dag er væsentlig mere komplicerede end de var for 20 år siden. Dette stiller store krav til kompetencerne hos driftspersonalet, og vores erfaring er, at det langt fra er alle steder, at disse kompetencer er til stede, hvilket medfører store merforbrug.

Synes du, at dit energiforbrug ligger for højt, eller er du i tvivl om dine tekniske anlæg kører optimalt, så kan du lade Topdahl helt eller delvist stå for din tekniske ejendomsdrift i en kortere eller længere periode. Vi sørger for, at dine energiudgifter bliver så lave som muligt uden at gå på kompromis med komforten. Vi overvåger dine tekniske anlæg, og griber omgående ind, hvis anlægget ikke kører optimalt. Hvad enten det er forbruget der er for højt, fremløbstemperaturen for lav eller afkølingen, der er for ringe, så opdager vi det, og retter fejlen med det samme.

Samtidig med at det sparer dig for en masse penge gør det også, at du aldrig behøver at bekymre dig om, hvorvidt anlægget nu også kører optimalt​​.

Kontakt os for en gennemgang af de tekniske anlæg, hvorefter vi i fællesskab laver en plan for hvordan en driftsaftale skal se ud hos dig.

Image module