Topdahl har stor erfaring med CTS-anlæg

Elektronisk styring og overvågning – også kaldet CTS rådgivning – vinder mere og mere frem og med god grund, da det giver gode muligheder for at optimere og tilpasse energiforbruget til brugen af bygningerne.

Lovgivningen strammes og seneste udvikling bliver, at der fra EU stilles krav til, at næsten alle bygninger skal have installeret bygningsautomatik.

CTS rådgivning af elektronisk styring og overvågning
Topdahl Energirådgivere kan tilbyde rådgivning inden for energieffektive og funktionelle CTS-løsninger. Ofte støder vi i vores arbejde med teknisk gennemgang af bygninger på CTS-anlæg, som driftspersonalet ikke kan betjene. Dette kan skyldes manglende uddannelse af personalet, men skyldes ofte, at CTS-anlæggene ikke er bygget op på en brugervenlig måde.

Du skal føle dig tryg ved, at vi har styr på dit CTS-anlæg
Vi kan hjælpe med at projektere nye anlæg, renovere eksisterende anlæg samt ikke mindst at optimere eksisterende anlæg. Så er du som kunde sikker på, at der er styr på elektronisk styring og overvågning af dit CTS-anlæg.

Vi er så heldige i Topdahl, at flere af vores medarbejdere er specialiserede indenfor CTS-anlæg og har gennemgået den videregående uddannelse indenfor bygningsautomatik, og har samtidig mange års erfaring indenfor området. Dermed kan du trygt overlade den elektroniske styring og overvågning til os, så du kan fokusere på andre ting.

Image module