fbpx
';

Kobberrenovering

Renovering af kvaderdækkede kobbertage samt kobberdækket facade

Fakta

Bygherre
Frederiksberg Kommune &
Københavns Bagerafdelings Fond

Bygherrerådgiver
Topdahl ApS

Entreprenør
Toft Kobber samt CBS Entreprise A/S

Entrepriseform
Hovedentreprise

Byggeperiode
2019 – 2020

Entreprisesum
n/a

Omfang
Tagværk og facade

Lokalitet
Frederiksberg & København, Danmark

Udskiftning af kobbertag og facade

Topdahl stod for projekt, projektering samt byggestyring af alle tre sager. I sagerne var indeholdt udskiftning af eksisterende kvaderdækkede kobbertage til nyt samt etablering af ny kobberdækket facade, som båndfalset kobber. I alle de tre sager har der været fokus på reetablering af kobberdækningen med det primære fokus på håndværksmæssig kvalitet og økonomi.

Topdahl som rådgiver
Topdahl afholdte ugentlige byggemøder, tilsyn, samt afleveringsforretning, og var bygherrerådgiver for både Frederiksberg Kommune samt Københavns Bagerafdelings Fond, fra idefasen og tilbyggeprocessens fuldførelse. Topdahl er ligeledes valgt til at bistå som rådgiver ved afholdelse af flere af 1-års eftersynene.

Orientering inden og under byggeprocessen
Inden og under projekterne har vi lagt stor vægt på at ejendommenes brugere følte sig velinformerede og behandlet med respekt. Da der er mange processer, faggrupper og håndværkere involveret i løbet af byggeprocessen er det vigtigt at alle parter er velinformeret og respektere hinandens behov. Dette var specielt tilfældet ved både arbejdet på Frederiksberg Rådhustårn hvor entreprenøren skulle tage hensyn til vigtige møder på Rådhuset, samt Lindevej 13 som var en døgninstitution for borgere med psykiske lidelser.