fbpx
';

Fra studentermedhjælp til fastansat VVS-ingeniør

Vi er utrolig stolte af vores “nye” gamle medarbejder Marwa Kays, som nu er er blevet fastansat…hør om rejsen fra studentermedhjælper til VVS-ingeniør.

Vi behøver ikke sige VELKOMMEN til, for Marwa Kays har været en del af Topdahl siden foråret 2021. Men vi vil alligevel benytte lejligheden til at fejre, at Marwa er blevet fastansat som VVS-ingeniør her hos os i Topdahl.

Siden april har Marwa været studentermedarbejder, mens hun har færdiggjort sit studium som kandidat i ”Ledelse og informatik i byggeriet” fra Aalborg Universitet efter først at have uddannet sig som diplomingeniør i bygningsinstallationer og energi fra DTU.

Glæde over at se Marwa dagligt

Det betyder også, at vi nu har fået mulighed for at tilknytte Marwa fast basis.

Vi er i Topdahl meget glade for, at Marwa har takket ja til stillingen som VVS-ingeniør. For Marwa har lige siden opstarten har vist sit værd og dygtighed, så vi glæder os meget til det fortsatte samarbejde indenfor vores VVS-område, hvor vi er har travlt med mange nye projekter.

Marwa Kays

Vi har travlt på VVS-området

VVS-installationer er en vigtig bygningsdel og et område, hvor der kan opnås drifts- og energimæssige fordele gennem korrekt projektering og dimensionering af VVS-installationer.

Hos Topdahl råder vi over både specialister og praktikere, og med Marwas rolle står vi nu endnu stærkere.

#vvs #bygningsrådgivning #topdahl
#energiforbedringer #energirenovering

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner