fbpx
';

Brandrådgivning på Frederikssundsvej

Vi har for alvor fået gang i vores brandrådgivning i Topdahl ApS.

Brandsikring af byggeri er en nødvendig del af enhver byggeproces

En af de seneste opgaver omhandler etablering af cykelforretning i nyopført etagetageboligbyggeri på Frederikssundsvej i Brønshøj.

Her havde bygherre et ønske om at benytte stueetagen i den nyopførte etageejendom til erhverv. Samtidig ønskede kommunen, at der til dette bygningsafsnit skulle benyttes en certificeret brandrådgiver.

Ifølge reglerne skal kommunen pålægge en særskilt sagsbehandling, fordi brandsikring af byggeri er en nødvendig del af en enhver byggeproces – også indenfor nybyggeri

Certificerede brandrådgivere kan hjælpe

Derfor blev projektleder og brandrådgiver i Topdahl Kevin David Poulsen tilknyttet byggesagen.

Kevin er certificeret brandrådgiver i brandklasse 2 (BK2) og har i denne sag kunne hjælpe bygherre med at udarbejde den nødvendige branddokumentation, som indebærer starterklæring og tilhørende dokumentation.

 

Image module

Vi kan i Topdahl også hjælpe dig/jer med den nødvendige dokumentation i forhold til reglerne indenfor brandrådgivning

Dokumentationen er efterfølgende er indsendt til kommunen til særskilt sagsbehandling, så bygherre kan forhåbentlig snart fortsætte etableringen af erhverv i stueetagen.

Står I overfor renovering, ombygning eller skal i gang med nybyggeri, så kan I kontakte Topdahl for at få den nødvendige dokumentation i forhold til brandsikring af byggeriet.

#brandrådgivning #byggerådgivning #topdahl

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner