fbpx
';

Velkommen til Fazal Sahibzada

VELKOMMEN til Fazal Sahibzada, der den 1. marts begyndte som afdelingsleder for VVS & Energi her i Topdahl.

Speciale i VVS og ventilation

En god, ny kollega, som vi har glædet os til at præsentere – og Fazal Sahibzada har allerede haft sin debut i Topdahl trøjen, da han 2. marts deltog i Boligforeningernes Dag 2024 i Forum og repræsenterede Topdahl på fornemmeste vis.

Fazal skal være med til at udvikle vores VVS & Energi-afdeling. Med en uddannelsesmæssig baggrund fra DTU og speciale i VVS og ventilation og mange års erfaring fra rådgivningsbranchen, bringer Fazal stærke kompetencer ind i teamet. Et område, hvor vi i Topdahl i forvejen har virkelig dygtige kolleger – med Fazals tilkomst får mulighed for at udbygge og tage afdelingen til næste niveau.

Solid erfaring med bæredygtighed og energiledelse

”I Topdahl har vi specialiserede dygtige folk, som arbejder detaljeret og dedikeret omkring de traditionelle VVS- og installationsområder. Det fungerer rigtig godt og har skabt gode samarbejde gennem en årrække, så det er et område, vi skal udbygge i endnu større stil.

Derudover kommer jeg til at tilføre solid erfaring med bæredygtighed og energiledelse, som jeg har beskæftiget mig med gennem mange år. Blandt andet i forhold til DGNB-certificering. Erfaring, jeg bringer med mig ind i Topdahl, som vi kommer til at favne i højere grad end i dag,” lyder det fra Fazal.

Boligforeningernes Dag 2024
Fazal

Flere spændende ydelser i Topdahl, som hjælper kunder og samarbejdspartnere

Herfra vi andre skal lyde et varmt velkommen til – vi glæder os til at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere stærk energi- og bæredygtighedsrådgivning…og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Fazal.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner