fbpx
';

Er du vores nye vvs-ingeniør?

Er du Danmarks dygtigste vvs-ingeniør…eller måske nummer 2 eller 3 og trænger til nye udfordringer? Så kig i vores retning – vi mangler nemlig dig.

Ikke alle kender en dygtig vvs-ingeniør – men vi ved det, når vi ser dig.

Trænger du til nye udfordringer?

Så kig vores vej – lige nu søger vi en vvs-ingeniør til vores fantastiske team.

Du kan være sikker på en varieret arbejdsdag med mange forskellige typer vvs-opgaver og -projekter som vvs-ingeniør hos os. Her kommer du til at arbejde med komplekse vvs-tekniske opgaver indenfor både projektering og bygherrerådgivning i både stor og lille målestok.

Er lille indblik i opgaverne

Du vil blandt andet komme til at arbejde med design og planlægning af vvs-systemer til en række projekter, fra kommercielle bygninger til højteknologiske industrielle faciliteter.

Hvis du kan lide at være med på projekter fra start til slut, sikre overholdelse af tidsfrister, budgetter og kvalitetsstandarder, så er det helt sikkert dig, vi står og mangler i vores team.

Og er du samtidig interesseret i bæredygtighedsstandarder og god til at samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, så vil du få det som en fisk i vandet hos os.

Image module
Fazal

Vores vvs-team har vokseværk

For nylig begyndte Fazal Sahibzada som afdelingsleder af vvs-teamet her i Topdahl – og bag ham står vores andre dygtige kolleger i vvs-teamet, som du vil elske at arbejde sammen med. De er hver og en fantastiske kolleger, der bakker hinanden op og sikrer gode byggesager i både den private og offentlige sektor.

Interesseret og nysgerrig efter at vide mere?

👉 VVS Ingeniør til Topdahl – ReQruiting – Job annonce

Field Potential hjælper os med rekrutteringen.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner