fbpx
';

Velkommen til projektleder Muhammed Sahan

Mandag den 1. maj kunne vi i Topdahl byde velkommen til Muhammed Sahan, der er ny projektleder i Konstruktioner og Statik

Muhammed kommer med en stærk baggrund

Et STORT og varmt velkomment til et nyt ansigt på kontoret: Muhammed Sahan🙌

Muhammed er ansat som projektleder i vores afdeling for Konstruktioner og Statik, hvor han kommer til at danne makkerpar med Houssin.

Vi har glædet os til at dele nyheden om Muhammeds ansættelse. Især fordi Muhammed med sin baggrund som diplomingeniør indenfor Konstruktioner fra DTU Byggeri og Infrastruktur passer som fod i hose hos os i Topdahl.

“At renovere er lidt som et detektivarbejde”

De sidste par år har Muhammed tilegnet sig erfaring indenfor både nybyg og renovering. Han glæder sig nu til at prøve kræfter med lidt større renoveringsopgaver. Muhammed håber på den måde at dygtiggøre sig og udvikle sig fagligt indenfor blandt renoveringssager. Et område, som er absolut yndlingsopgaven.

”Renovering er lidt mere udfordrende og kræver en mere detektiv-agtig og indsigtsfuld tilgang til opgaven. Jeg kan godt lide at kigge tilbage i tiden og gennem renoveringsprojekterne lære om datidens byggeskik og materialer. Byggerier fra før 1960’erne er jo anderledes robuste, hvilket giver større muligheder. Så jeg ser virkelig meget frem til at komme i gang med de mange spændende opgaver, jeg oplever her i Topdahl”, siger Muhammed Sahan.

Muhammed Sahan
Muhammed Sahan

Velkommen til Muhammed Sahan

Når det ikke lige arbejdet, der fylder i hverdagen, så er det familien og de to små sønner derhjemme, der optager Muhammeds sind. Især hvis der kan være en fodbold indblandet.

Velkommen til Muhammed – vi glæder os til samarbejdet og kaster med glæde bolden i din retning…

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner