fbpx
';

Samarbejde hjælper til at løse udfordringer

Det er ikke usædvanligt at støde på uforudsete hændelser eller udfordringer under en renoveringssag.

En renoveringssag bringer mange forskellige ting frem i lyset…

Som rådgiver i byggebranchen møder man ofte uforudsete ændringer af projekter eller støder på udfordringer, man ikke havde set opstå i den konkrete byggesag. Det er samtidig dét, som gør renoveringsopgaver utrolig interessante. Det betyder også, at man løbende skal finde løsninger for at få tingene til at gå op i en højere enhed.

På plejehjemmet Ørbygård er vi i gang med renoveringssag for Rødovre Kommune. En renoveringssag, hvor der blandt andet skal udskiftes facade og etableres tagisolering.

Undervejs har vi dog erfaret, at bygningen ikke er opført som på tegningerne. Vi har derfor været nødt til at ændre i projektet i takt med, at vi ser, hvordan ejendommen i virkeligheden er opbygget.

Et godt samarbejde betyder alverden i renoveringssager

”Det har krævet en lidt anden tilgang til opgaven end forventet, men i et godt samarbejde med entreprenøren finder vi løbende løsninger. Løsninger, så projektet kan færdiggøres til tiden”, lyder det fra teamleder Houssin El Rida.

Houssin El Rida minder om, at den aktuelle renoveringssag på Ørbygård på ingen måde er unik. Uforudsete hændelser er et emne, man i rådgivningsbranchen ved kan opstå.

”Her bliver det gode og konstruktive samarbejde med både bygherre og entreprenør utrolig vigtigt. Det betyder alverden, at vi i fællesskab finder frem til de rigtige løsninger. Samarbejde er alfa og omega og hjælper til at løse de eksisterende udfordringer, så alle bliver tilfredse og ikke mindst, at vi kommer i mål rettidigt”.

Ørbygård Plejehjem
Hossein

I Topdahl kan vi også hjælpe jer med jeres renoveringssag

Har I udfordringer i jeres ejendom eller ønsker en snak om, hvordan I kan komme videre med eventuelle renoveringssager? Kontakt os i Topdahl – vi står klar til at hjælpe jer.

Kontakt os på telefon 33 313 313.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner