fbpx
';

Velkommen til projektleder Thomas Sterndorff

Vi fortsætter december måned med at byde velkommen til flere, dygtige kolleger. Vi er så heldige også at kunne byde velkommen til Thomas Sterndorff, der er ny projektleder i konstruktionsafdelingen.

December byder på en endnu et “Velkommen til…”

I dag byder vi hjertelig ”Velkommen til…” til Thomas Sterndorff, der begyndte som projektleder i vores konstruktionsafdeling den 5. december.

Thomas er uddannet som diplomingeniør fra DTU med speciale i Anlæg og infrastruktur og kommer til Topdahl med solid erfaring fra det offentlige, da han de sidste otte år har siddet i Gentofte Kommune og kender alt til reglementer og lovgivningen.

Skiftet til Topdahl betyder, at Thomas nu kan prøve kræfter med rådgiversiden – et ønske, Thomas længe har haft.

Konstruktionsafdelingen udvider med to nye kolleger

”Det giver mig helt andre muligheder for at have hands on og få efterprøvet min skabertrang. Som rådgiver er man meget mere inde i selve projekteringsfasen og kan følge renoverings- og byggefasen tæt. Det glæder jeg mig rigtig meget til”, lyder det fra Thomas.

Som en del af konstruktionsafdelingen kan vi godt love, at Thomas kan kigge ind i et spændende 2023 sammen med kollegerne i afdelingen, som for en uge siden også kunne byde velkommen til Houssin El-Ahmadi.

Thomas Sterndorff
Thomas Sterndorff

En fantastisk modtagelse

”Jeg føler mig utrolig godt taget imod her i Topdahl. Jeg kendte lidt til organisationen og var ikke i tvivl, da jeg havde haft de indledende samtaler med Michael Øster og Rune Bjørke. Der er så mange søde, hjælpsomme, imødekommende kolleger, som jeg glæder mig til at agere sparringspartner med”, slutter Thomas af.

Og fra Topdahls side skal der også lyde en hjertelig velkomst – vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og erfaringen fra det offentlige.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner