fbpx
';

Velkommen til Houssein El Ahmadi

December er en på alle måder rigtig fin måned for os her i Topdahl – vi kan nemlig byde velkommen til tre nye medarbejdere, som vi vil præsentere den kommende tid.

Velkommen til projektleder Houssin El Ahmadi

Først et stort ”Velkommen til” til Houssin El Ahmadi, der er begyndt som projektleder i vores konstruktionsafdeling. Her vil han udover projektlederrollen også beskæftige sig med kundekontakt i forhold til salg.

Houssin har en baggrund som diplomingeniør fra DTU med speciale i konstruktioner og har arbejdet som konstruktionsingeniør. Senest var  Houssin med til at rådgive kunder om sensorer til byggebranchen for at eliminere fugtskader.

En rolle, der har givet Houssin en stor viden om fugtproblemer og muligheder for at eliminere fugtskader gennem digitaliseret brug af fugtmålere. Samtidig har det også givet Hoossin en god indsigt i, hvad digitale værktøjer i byggebranchen kan bidrage med.

AB Grønne Vænge gennemgik energirenovering

”Jeg begyndte hos Topdahl i torsdags, og jeg har fået en fantastisk modtagelse af mine nye kolleger. Alle er imødekommende og interesserede i at hjælpe. Det har kun i endnu højere grad vist mig, at de indledende samtaler jeg havde med Michael Øster og Rune Bjørke hænger sammen med virkeligheden.

Det er tydeligt for mig, at der hos Topdahl er fokus på den høje kvalitet og troværdighed – to værdier, som er vigtige for mig. Desuden er det et sted, hvor jeg ser, at jeg kan udvikle mig rigtig meget og bidrage til Topdahls nuværende og kommende kunder på projekter af høj kvalitet”, lyder det fra Houssin El Ahmadi.

Image module
Projektleder Hossein El Ahmadi

Topdahl kan hjælpe med at søge tilskud fra Energistyrelsens puljer

Vi kvitterer for roserne og glæder os meget til samarbejdet. Da Houssins hjerte brænder for fodbold, vil vi overveje at lade os overtale til at tage med ud på grønsværen…

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner