fbpx
';

Velkommen til projektleder Tobias Adamsen

Et STORT og varmt velkommende til Tobias Adamsen, der for nylig er begyndt som projektleder her hos os i Topdahl.

Nyuddannet bygningskonstruktør med en alsidig baggrund

Tobias har en spændende baggrund, selvom han på papiret er nyuddannet bygningskonstruktør fra KEA.

Inden Tobias begyndte uddannelsen som bygningskonstruktør, læste han til maskinmester og har en næsten afsluttet uddannelse der, men kunne mærke, at arbejdet i byggebranchen trak mere. Det er vi i Topdahl glade for, for vi er sikre på, at Tobias kommer til at bidrage på flere parametre i vores rådgiverteam.

Blandt andet har Tobias erfaring fra tidligere studie- og praktikpladser indenfor både nybyg og renovering. Her har især været renoveringen været Tobias’s foretrukne.

Jeg brænder for at renovere den ældre bygningsmasse

”Jeg brænder for renovering. Nybyg er ikke uinteressant, men renovering af den ældre byggemasse rummer så mange spændende udfordringer. Udfordringer, som man skal løse, efterhånden som et projekt skrider frem. Man kan støde på alt muligt undervejs i et renoveringsprojekt – og dét synes jeg er spændende. Altså hvordan vi som rådgivere kan sikre, at enhver byggesag ender ud med de bedste løsninger og et fantastisk resultat. Jeg glæder mig virkelig til at være en del af en byggesag fra A til Å. Være med til projekteringen og se projekterne gennemført til alle involveredes bedste. Som nyuddannet er det en gave at komme til Topdahl med så dygtige og imødekommende kolleger, jeg kan lære fra”, lyder det fra Tobias Adamsen.

Tobias Adamsen
Tobias Adamsen

Velkommen til…

 I Topdahl synes vi, at det lyder som en kollega helt efter vores smag og glæder os meget til det fremtidige samarbejde – VELKOMMEN TIL

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner