fbpx
';

Renovering af Hermeshallen er nu veloverstået

Vi kipper med flaget over afslutningen af en rigtig fin og spændende renovering af Hermeshallen på Frederiksberg🏁

Renovering af en historisk og bevaringsværdig ejendom

For renoveringen af Hermeshallen på Frederiksberg er nu færdig. En renovering, vi har været utrolig glade for at have været en del af i et positivt og konstruktivt samarbejde med bygherre Frederiksberg Kommune og entreprenør Jim Jensen A/S.

Hermeshallen er en 85 år gammel og bevaringsværdig badmintonhal udført som buehal i funktionalistisk stil. Den har siden indvielsen i 1937 været anvendt til primært gymnastik og badminton.

Der har hersket stor respekt om renoveringen, da Hermeshallen på det nærmeste er en lille kulturarv midt på Frederiksberg. En hal, hvor mange mennesker gennem tiden har haft deres gang.

Renoveringen har budt på mange spændende og anderledes oplevelser

I løbet af renoveringsprocessen fandt vi da også en gammel badmintonketcher i en af de gamle ventilationskanaler. Hvilket må siges at være et kuriosum udover det sædvanlige.

Selve renoveringen omfattede nyt tag, efterisolering af tag indefra samt nye lofter. Læg især mærke til det fine lysindfald, som har været igennem en lysberegning for at sikre det korrekte lys til de mange badmintonspillere, der har deres gang i Hermeshallen.

Derudover er varmecentralen blevet optimeret, og der er etableret ventilation i den nye tagkonstruktion. Undervejs har Topdahl forestået energirådgivning, som sikrer Hermes Hallen lang levetid.

Image module
Kevin David Poulsen

Mange fine detaljer i renoveringsprojektet

”Det har været en virkelig spændende og god renovering at være en del af. Jeg håber, at man med filmen kan se de mange fine detaljer, som vi sammen med bygherre og entreprenør har arbejdet med”, lyder det fra projektleder i Topdahl Kevin David Poulsen.

Se filmen fra Hermeshallen.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner