fbpx
';

Velkommen til Sally – vores nye studentermedarbejder/praktikant

Vi lægger ud med et STORT VELKOMMEN TIL Sally Almousawi her på årets første dage af 2023.

Sally kommer med en spændende baggrund

Vi begynder 2023 med et ordentlig brag – nemlig ved at byde et STORT VELKOMMEN TIL Sally Almousawi, der 1. december begyndte som studentermedarbejder og om et par uger skifter over som praktikant her i Topdahl.

Vi har glædet os til at byde velkommen til Sally, der er ved at uddanne sig til bygningskonstruktør fra KEA. Ikke kun er Sally i gang med uddannelsen til bygningskonstruktør – Sally har også en baggrund indenfor pædagogikkens verden og har en bachelor i pædagogisk psykologi og uddannelsesstudier fra RUC.

Kombinationen med bygningskonstruktør er i vores øjne virkelig spændende og et stort plus i forhold til dét at skabe gode byggesager. I Topdahl hr vi et stort fokus på konstruktiv kommunikation mellem alle involverede parter.

Sally selv fremhæver sine interesser indenfor bæredygtighed som et stort plus. Et område, vi også i Topdahl ser som interessant i forhold til fremtidige renoveringer og glæder os til at blive udfordret på.

Sally er landet på den rette hylde

Der er ingen tvivl om, at Sally med skiftet til byggebranchen er landet på den rette hylde. Det kommer tydeligt til udtryk, når hun begejstret fortæller om den spændende projekteringsfase. Og hvordan det hele samles, når man efterfølgende ser det hele udfolde sig på byggepladserne.

Sally har heldigvis fødderne solidt plantet i jorden og er ikke bange for at spørge ind til de mange forskellige opgaver, hun allerede er blevet præsenteret for. Blandt andet har brandrådgivning allerede en stor plads i Sallys hjerte. Og her er der altid sparring og videndeling at hente hos vores to kolleger Kevin og Rune.

Image module
Sally

I Topdahl glæder vi os til samarbejdet

”Jeg har fået en fantastisk modtagelse og er blevet taget godt i mod fra alle. Der er plads til spørgsmål og undren. Det er meget inspirerende for mig, der kommer fra skolebænken og en helt anden verden. Jeg havde fået anbefalet Topdahl som et godt og udviklende sted, og jeg er ikke blevet skuffet”, lyder det fra Sally.

Vi siger tak for de flotte ord og glæder os til samarbejdet med Sally.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner