fbpx
';

Konstruktioner og statik har betydning i enhver byggeproces

Der er mange ting at være opmærksomme på i forbindelse med en ombygning, tilbygning eller renovering – hos Topdahl hjælper vi dig videre i processen

Står I overfor en kommende renovering, nybyg eller ændringer på ejendommens konstruktioner? Så er det vigtigt at opdatere og kvalitetssikre ejendommens bygningskonstruktion.

Vores konstruktionsafdeling består af erfarne ingeniører, der arbejder tæt sammen for at sikre kvalitet og effektivitet i alle projekter. Ved at bruge os bliver I klædt godt på, hvis der skal foretages ændringer ved ejendommen.

Ændringer kan blandt andet være:

Tagrenoveringer: Vi hjælper jer med at etablere nyt tag eller solcelleanlæg, så I slipper for vandskader og opnår en billigere el- og varmeregning.

Facaderenoveringer: Vi hjælper jer med at forny bygningens facader for at forbedre dets udseende og holdbarhed samt mindske risiko for fremtidige skader. Det øger værdien af jeres ejendom betydeligt.

Ombygning: Vi hjælper med at udføre jeres ønskede ombygning. Vi leverer statisk dokumentation, som er nødvendig for at få byggetilladelse og ibrugtagningstilladelse.

 

Image module
Hossein

Skal vi også hjælpe jer?

Ved at inddrage en af Topdahls konstruktionsingeniører på jeres projekt, er I sikre på at få udført et kvalitetsmæssigt og effektivt stykke arbejde.

Vi tilbyder en times gratis konsultation med en af vores ingeniører fra konstruktionsafdelingen, hvor I kan stille spørgsmål til jeres kommende projekt.

Skal vi også hjælpe jer?
Har I brug for hjælp til et konkret projekt, kan ansvarlig for området Houssin Rida E. kontaktes på telefon 8873 7817.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner