fbpx
';

Velkommen til vores nye projektleder Bart Gelert

Den 1. november kunne vi byde velkommen til en endnu en ny kollega her i Topdahl.

Velkommen til projektleder Bart Gelert
Et stort VELKOMMEN til Bart Gelert, der 1. november begyndte som projektleder her i Topdahl.

Oprindelig er Bart uddannet bygningssnedker og arbejdede et par år indenfor faget. Men uddannelsen som bygningskonstruktør og muligheden for at komme ud på byggepladser trak for meget.

Senest kommer Bart fra en stilling som supervisor indenfor offentligt byggeri med fokus på arbejdsmiljøet og har tidligere været ansat i Metro-byggeriet. Bart har dermed bred erfaring indenfor større projekter, nybyggeri og tværgående samarbejdsprocesser.

Renovering er en klar favorit hos Bart Gelert

Renovering i byggeriet står dog Barts hjerte nært, og han glæder sig meget til de mange spændende opgaver i Topdahl ApS.

-Jeg har savnet rollen som bygningsrådgiver og var ikke sen til at springe til, da muligheden for at blive en del af Topdahl bød sig. Jeg kan allerede nu mærke det gode samarbejde og kommunikationen på tværs af faggrupper her internt i Topdahl. Så jeg glæder mig meget til både de mindre og større renoveringsopgaver, lyder det fra Bart.

Image module

Man kommer langt med et smittende smil og en interesse i renovering i byggeriet

Vi kvitterer med åbne arme og kan love både kunder og samarbejdspartnere, at I kan se frem til at møde Bart.

Bart har nemlig et smittende smil og en imødekommende tilgang til alle. Og så er vi vilde med, at han ligesom os er vild med renovering.

-Jeg er slet ikke i tvivl om, at Bart passer godt ind i teamet. Så jeg ser frem til at skulle samarbejde på kommende byggeprojekter, lyder det fra partner og afdelingsleder Michael Øster.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner