fbpx
';

Topdahl tilbyder nu højtkvalificeret brandteknisk rådgivning

Hos Topdahl tilbyder vi nu også brandteknisk rådgivning. Det er en stor fordel for mange kunder og samarbejdspartnere, at de også kan få højtkvalificeret rådgivning indenfor dette område hos Topdahl.

To brandrådgivere hjælper kunder og samarbejdspartnere videre i processen

En råkold november morgen er det rart at kunne lune sig på, at vi hos Topdahl nu også kan tilbyde brandteknisk rådgivning. Det kan vi, da vores gode kolleger Rune Hyldig Bjørke og Kevin David Poulsen for nylig har bestået uddannelsen til brandrådgivere i Brandklasse 2 (BK2).

Mange kender desværre ikke reglerne

Mange er fx ikke klar over, at man som bygherre skal være opdateret på ejendommens brandtekniske sammensætning i forbindelse med ændringer på ejendommen.

Det gælder uanset, om der sker en sammenlægning af lejligheder, etableres tagboliger eller altaner eller i de tilfælde, ejendommen ændrer status fra erhverv til bolig.

 

Image module

Et trygt byggesagsforløb er vigtigt hos Topdahl

-Vi er derfor glade for fremadrettet at kunne tilbyde kunder og samarbejdspartnere assistance indenfor dette område. Det er vi, fordi et trygt byggesagsforløb ligger så dybt i vores DNA, lyder det fra partner i Topdahl Michael Øster.

Er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder, og hvad brandrådgivning blandt andet indeholder? Eller måske vil du bare gerne vide, hvordan Kevin og Rune kan hjælpe dig med en konkret udfordring, så tag et kig her.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner