fbpx
';

Renoveringssager helt klart!

Renoveringssager er populære blandt vores medarbejdere

”Renoveringssager helt klart!”

Vi hører ofte fra mange af vores yngre medarbejdere og praktikanter, at renoveringssager er dét, de gerne vil beskæftige sig med efter endt uddannelse.

Det forstår vi godt, for vi holder også utrolig meget af renoveringssager i Topdahl.

En af vores nye kolleger Muhammed Emin Sahan sammenligner endda dét at renovere en ejendom med at være detektiv.

”Det kræver nærmest en Sherlock Holmes-agtig tilgang til byggesagen, når vi skal finde den bedste løsning til den konkrete byggesag. Man kan lære så meget i en renoveringssag – vi får lov at kigge mange, mange år tilbage i tidligere tiders byggeskik. Det er virkelig spændende”.

Mød vores team for Konstruktioner og Statik

Sammen med Houssin El Rida udgør Muhammed vores team for Konstruktioner og Statik, og de to friske unge mænd har travlt med mange spændende opgaver, hvor de kommer langt omkring både geografisk og byggeteknisk.

”Vi får lov at få et solidt indblik i mange forskellige typer byggesager, og vi kan se, at flere og flere får øjnene op for styrken af at inddrage byggeteknisk rådgiver tidligt i en renoveringssag”, lyder det fra teamleder Houssin.

Teamet bag Konstruktioner og Statik
Ørbygård Plejehjem

Vi kan i Topdahl også hjælpe jer med bygningsrådgivning 

Står I overfor en renovering i jeres ejendom? Overvejer I at få opsat altaner, etableret dørhuller eller sammenlægninger af rum/lejligheder eller andre udfordringer? Renovering, der kræver en byggeteknisk rådgivning, kan vi også hjælpe jer.

God Kr. Himmelfart her fra os i Topdahl.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner