fbpx
';

Fodboldfeber og landsholdstrøjer

Ikke alle dage er ens her hos Topdahl – og heldigvis for det🙌

Fodboldfeberen skaber mere sammenhold på kontoret

Udover et godt samarbejde og sparring her på kontoret, kan vi også godt lide at hygge os sammen og nyde gode oplevelser.

I dag har vi for eksempel klædt kontoret i rød-hvide farver og er klar til at heppe på det danske herrelandshold i fodbold, når kampen fløjtes i gang i senere i dag…(sådan ca. præcis klokken 16😎).

Vi gjorde også, hvad vi kunne tirsdag i sidste uge, da landsholdet tørnede ud til deres første kamp ved VM. Meeen vi måtte sande, at vi åbenbart ikke havde gjort os umage nok, selvom vi sang med på nationalsangen i skønsang med landsholdet.

Fodboldtrøjer fra flere slutrunder…

…kampen mod Frankrig taler vi ikke om. (Vi var i øvrigt heller ikke samlet på kontoret og er enige om, at dét selvfølgelig må forklare det smertelige nederlag).

Så I DAG har vi taget vores forholdsregler og iklædt os fodboldslandholdstrøjer fra flere slutrunder…blandt andet har vi hevet denne fra VM i Mexico i 1986 frem fra gemmerne (og ejeren er SÅ nervøs for kampens udfald i eftermiddag, at blusen først må tages på kort før kampstart…😂).

VM landsholdstrøje 1986

Hvornår stammer den røde landsholdstrøje fra?

Men vi har også denne landsholdstrøje på stolen, som vi har mange diskussioner om, hvornår og hvilken slutrunde den egentlig hører til…og om den hører til?

Knæk og bræk, pøj pøj og masser af krydsede fingre🤞

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner