fbpx
';

Velkommen til projektleder Christina Erikshøj

Foråret har meldt sin ankomst, og med dets komme kan vi også byde Christina Erikshøj et stort VELKOMMEN til.

Foråret har meldt sin ankomst (i hvert fald på papiret🌱), og hvad er mere passende end at byde foråret velkomment samtidig med, at vi også byder vores nyeste kollega Christina Erikshøj et stort og varmt VELKOMMEN til Topdahl.

Christina begyndte i går, onsdag den 1. marts, som projektleder og er uddannet civilingeniør i Architectural Enginering fra DTU i 2015 med speciale i energidesign og indeklima.

Siden studietiden har Christina arbejdet med renovering i både stor og mindre skala og især med fokus på VVS. Derudover har det været renoveringsopgaver som vinduesudskiftning og facaderenovering samt Christinas speciale indenfor energirammeberegninger, der har fyldt.

Muligheder for at være med på byggesagerne fra start til slut

En af årsagerne til, at valget faldt på netop Topdahl ApS skyldes muligheden for at være med i hele byggeprocessen fra den første kundekontakt til projektering og byggetilsyn.

”Hos Topdahl ser jeg store muligheder for at kunne deltage på flere forskellige typer byggesager og have mulighed for at følge byggeprocessen fra A til Å. Det tiltaler mig meget, da jeg synes, at de indledende samtaler og projekteringen hænger utrolig godt sammen med selve byggefase og tilsyn. Og samtidig giver en god mulighed for at have den tætte dialog med samarbejdspartnere, bygherre og entreprenører på sagen. En god og konstruktiv dialog er alfa og omega for samarbejdet. Derrmed øges mulighederne for at komme stærkt i mål sammen med alle de involverede parter”, lyder det fra Christina.

Projektleder Christina Erikshøj

Vi glæder os til samarbejdet 

Vi er utrolig glade for at have fået Christina med ombord og glæder os meget til det fremtidige samarbejde. Tag godt imod Christina, når I møder hende på en af vores mange byggesager henover foråret🌞🌷

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner