fbpx
';

Komplet istandsættelse af klimaskærm på Bille Brahes Vej

På Bille Brahes Vej på Frederiksberg er vi i Topdahl rådgiver på en komplet istandsættelse med klimaskærm, miljøsanering og brandsikring for Frederiksberg Kommune.

”Det er en virkelig fin oplevelse at få lov at lave en komplet istandsættelse af ejendommens klimaskærm her på Bille Brahes Vej”, lyder det fra Kevin David Poulsen.

Kevin er projektleder på en vores spændende byggesager for Frederiksberg Kommune, hvor vi er i fuld gang med en asbest- og miljøsanering af ejendommen, som også betyder, at ejendommen er pakket ind for tiden. Asbestsaneringen udføres af J. Jensen, og når de snart er færdige, kan næste del af projektet gå i gang.

AB Grønne Vænge gennemgik energirenovering

Denne del omhandler udskiftning af tag, vinduer og istandsættelse af facader og finder sted i første halvår af 2023 med Svaneeng A/S som hovedentreprenør.

Udover renoveringen har vi også gået brandeftersyn og udarbejdet rapport for Frederiksberg Kommune. I forbindelse med brandeftersyn har vi fra Topdahl sat fokus på fejl og mangler ved ejendommens brandsikring, hvilket er inddraget  i projekteringen og den efterfølgende udførelse. Generelt er der kommet et større fokus på brandsikring. Det handler ikke kun om at sikre tagkonstruktionen, men om generelt at hindre intern spredning af brand i ejendommen.

Image module
Kevin David Poulsen

En total istandsættelse giver stor værdi for ejendommen på både kort og lang sigt

Ifølge Kevin er det muligheden for at komme hele vejen rundt om bygningens facetter, der gør den totale istandsættelse rigtig interessant.

”Med denne totale istandsættelse er vi ikke kun med til at sikre ejendommens fremtidige levetid. Istandsættelsen vil samtidig mindske ejendommens vedligehold. Hvilket i sidste ende giver værdi for både ejendommen og ejers økonomi”, lyder det fra Kevin.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner