fbpx
';

Spændende ny sag på Godthåbsvej 112-114

Vi ser frem til en ny og spændende renoveringssag på Godthåbsvej på Frederiksberg, som skal løbe henover efteråret 2023

Samarbejde med administrator Newsec

”Det bliver en rigtig spændende og omfattende renoveringsproces her på Godthåbsvej på Frederiksberg, som vi ser meget frem til”, lyder det fra partner i Topdahl Michael Øster.

Byggesagen på Godthåbsvej 112-114 er en virkelig fin sag, som vi er meget stolte over havde vundet gennem administratoren Newsec – en byggesag, der skal køre i efteråret🍂🍁

 

Omfattende renoveringsproces på Godthåbsvej

I Topdahl ApS skal vi stå for rådgivningen i forbindelse med udskiftning af tag, efterisolering af skråvægge, nye tagvinduer og istandsættelse af kviste. Derudover skal Topdahl forestå rådgivningen i forhold til udskiftning af ejendommens faldstammer og vandinstallationer samt omfugning og malerarbejder.

Ifølge partner i Topdahl Michael Øster vil renoveringerne køre forskudt af hinanden til efteråret 2023. Selvom der lige nu kan synes længe til efteråret, er det bagvedliggende arbejde allerede godt i gang📐🖇🛠

Godthåbsvej

Partner i Topdahl Michael Øster uddyber

”Det er en omfattende renovering af ejendommen på Godthåbsvej 112-114, vi skal i gang med til efteråret. Og med de forskellige områder af både stort og småt, vi skal igennem, giver det langt bedre mening at køre processerne forskudt. Dermed tager vi også mest mulig hensyn til beboerne og sikrer en god dialog med alle involverede parter. På den måde sikrer vi, at renoveringen sker fyldestgørende og øger ejerforeningens værdi efterfølgende”, lyder det fra Michael Øster.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner