fbpx
';

Vi gør, hvad vi siger – og vi siger, hvad vi gør

I Topdahl fokuserer vi på det gode samarbejde og en konstruktiv kommunikation med alle involverede parter – det betyder rigtig meget i byggeprocessen.

Sommeren er for alvor over os…

Og mange holder sommerferie med familier og venner.

Hos Topdahl holder vi også sommerferie, men heldigvis ikke allesammen på én gang – du vil altid kunne få fat i en af vores kolleger, som kan hjælpe dig videre i processen.

Det kan også være, at I har nogle spændende ideer eller udfordringer i jeres andels- eller ejerforening, som I gerne vil have en vurdering af. Måske er der flere muligheder, end I først tænkte…?

I Topdahl hjælper vi både andels-, ejer- og almene boligforeninger med at få indfriet deres drømme eller sikre eventuelle renoveringsprocesser.

Altid med fokus på samarbejde og kommunikation.

Vi håndterer alle typer renoveringsprocesser

Uagtet om I står overfor en vinduesudskiftning, nyt tag, udskiftning af varmeanlæg og radiatorer, har behov for brandrådgivning, have udfærdiget tilstands- og vedligeholdelsesplaner eller drømmer om at inddrage tørreloftet til flere boliger, så har vi altid en kollega, der kan hjælpe jer.

“Det vigtigste for os er, at kunder og samarbejdspartnere er trygge i og under processen, og derfor fokuserer vi altid på det gode samarbejde og en konstruktiv kommunikation,” lyder det fra partner Michael Øster.

Image module

Vi gør, hvad vi siger – og vi siger, hvad vi gør

Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os, og vi hjælper jer videre i processen.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner