fbpx
';

A/B Grønne Vænge

Fakta

FAG
Bygherrerådgivning

BYGHERRE
A/B Grønne Vænge

ENTREPRISESUM
19,6 mio. kr.

ROLLE
Bygherrerådgivning, Projektering, styring og rådgivning. Afholdelse af byggemøder samt kontakten mellem entreprenør og bygherre.

ENTREPRENØR
Dahl Entreprise A/S

ENTREPRISEFORM
Hovedentreprise

 BYGGEPERIODE
Juni 15 – juni 16

OMFANG
5 boligblokke med 74 boliger

ADRESSE
Løjtegårdsvej 3-7, Spentrup Alle 1-29 og 2-6, 2770 Kastrup

Renovering af facader og altaner samt vindues- og dørudskiftning

Renovering af facader samt altaner i 5 boligblokke
Topdahl stod for styring og rådgivning under renoveringsprojekt omfattende altaner, efterisolering af facader samt udskiftning af vinduer og døre i A/B Grønne Vænge på Amager.

 

Topdahl som rådgiver
Som rådgiver holder vi holder styr på projektet/renoveringen. Vi stod primært for koordineringen på byggeprojektet, herunder kontakten mellem håndværker og bygherre samt at sikre afholdelse af byggemøder med bestyrelse/bygherre både før og under byggeprocessen.

 

Orientering inden byggestart
Under projektet lagde vi stor vægt på beboerhåndtering, så beboerne følte sig velinformerede og behandlet med respekt for at sikre, at beboernes daglige rutiner ikke blev berørte.

Beboerne var glade og trygge gennem hele processen og følte sig velinformerede. Det betød, at vi sammen med entreprenør og bygherre kunne sikre en hurtig og effektiv byggeproces.

 

Samarbejde er nøglen frem
Samarbejdet mellem rådgiver og hovedentreprenøren er essentielt for en god, effektiv og kvalitetsmæssig udførelse af alle byggeprojekter. I forbindelse med opstart af nye byggesager sikrer vi altid, at entreprenøren før et arbejde påbegyndes kontrollerer, at arbejdsstedets tilstand i alle måder er sådan, at han/hun kan tage ansvaret for sin entreprises konditionsmæssige udførelse og produktets holdbarhed.