fbpx
';

Ledige stillinger

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere

Hos Topdahl tilbyder vi altid et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø, med en til tider travl og udfordrende hverdag. Du vil blive en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Image module

Ledige stillinger

Hos Topdahl er vi i rivende udvikling og vi forventer at publicere en række nye stilinger løbende. Såfremt ingen af de aktuelle åbne stillinger matcher din profil er vi meget interesserede i at modtage din uopfordrede ansøgning.

I vores bygningsafdeling oplever vi en stigende tilgang af kunder samt renoveringsprojekter og har derfor behov for en erfaren bygningsingeniør/bygningskonstruktør, der har lyst til at arbejde med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse af byens ældre beboelsesejendomme.

 

Jobbet

Du vil blive et vigtigt bindeled mellem bygherre og entreprenør, og du skal være den der gennem alle projektets faser (salg, projektering, udbud, udførelse og afslutning) sikrer overholdelse af de indgåede aftaler, specielt vedrørende “Kvalitet, Tid og Økonomi”.

Du vil komme til at være tovholder og styre dine egne byggesager fra budgetlægning til afleverings forretning og dine hverdage vil foregå både på kontoret og på byggepladser.

 

Kvalifikationer

Du er uddannet bygningsingeniør/bygningskonstruktør med solid erfaring inden for renovering og vedligeholdelse af beboede ejendomme.

 

Vi forventer, at du besidder følgende væsentlige kompetencer:
– Gode analytiske evner.
– Stor ansvarlighed.
– Stor gennemslagskraft.
– Stor indlevelsesevne.
– Kan holde mange bolde i luften samtidig.
– Kan arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med dine øvrige kollegaer.
– Stor fleksibilitet.
– Struktureret tilgang til gennemførelse af sagsforløb.
– Interesse i at medvirke til den fælles udvikling af sagsgange og procedurer.

 

Du skal med andre ord have et godt overblik, kunne tage initiativ og arbejde selvstændigt. Du skal kunne formulere dig godt både i skrift og tale.

Du skal være erfaren bruger af MS Office pakken.

 

Hos Topdahl tilbydes

Et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø, med en til tider travl og udfordrende hverdag.

Du vil blive en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter går vi meget op i den enkeltes trivsel og hverdag, og for os er det vigtigt, at der plads til det hele menneske. Vi lægger vægt på et godt sammenhold til glæde for såvel arbejdsglæden som produktiviteten.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til, afdelingsleder Michael Øster på info@topdahl.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen så er du velkommen til at kontakte Michael Øster på 88 73 78 04.

Vi ser frem til at høre fra dig.

I vores energirådgivningsafdeling oplever vi en stigende tilgang af kunder og opgaver. Vi har derfor behov for en erfaren energimærkningskonsulent, som kan indgå direkte i vores team.

 

Jobbet

Din primære rolle vil være at fungere som energirådgiver med fokus på energimærkning af flerfamiliehuse over 500 m², erhverv og offentlige ejendomme.

Du får et selvstændigt og alsidigt job i en spændende udviklingsorienteret virksomhed og bliver med din viden inden for energirådgivning og energimærkning en vigtig kollega og samarbejdspartner til de øvrige energirådgivere i et uformelt miljø.

 

Kvalifikationer

Du er uddannet energimærkningskonsulent for flerfamiliehuse over 500 m², erhverv og offentlige ejendomme og har stor erfaring inden for energimærkning.

Vi forventer, at du besidder følgende væsentlige kompetencer:

 • Gode analytiske evner.
 • Stor ansvarlighed.
 • Stor gennemslagskraft.
 • Stor indlevelsesevne.
 • Kan holde mange bolde i luften samtidig.
 • Kan arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med dine øvrige kollegaer.
 • Stor fleksibilitet.
 • Struktureret tilgang til gennemførelse af sagsforløb.
 • Interesse i at medvirke til den fælles udvikling af sagsgange og procedurer.

 

Du skal med andre ord have et godt overblik, kunne tage initiativ og arbejde selvstændigt.

Du skal kunne formulere dig godt både i skrift og tale.

Du skal være erfaren bruger af MS Office pakken samt andre relevante programmer.

 

Vi tilbyder…

Hos Topdahl Energirådgivere går vi meget op i den enkeltes trivsel og hverdag, og for os er det vigtigt, at der plads til det hele menneske.

Vi lægger vægt på et godt sammenhold til gavn for såvel arbejdsglæden som produktiviteten.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt til direktør Martin Dahl Thomsen på info@topdahl.dk

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Martin Dahl Thomsen på 88 73 78 00.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

I vores bygningsafdeling oplever vi en stigende tilgang af kunder samt renoveringsprojekter vi har derfor behov for en rådgiver med konstruktionserfaring, som kan indgå i et tværfagligt samarbejde med spændende og komplekse projekter i et miljø med kompetente kollegaer.

 

Jobbet

Du vil blive et vigtigt bindeled mellem bygherre og entreprenør, og du skal være den der gennem alle projektets faser (salg, projektering, udbud, udførelse og afslutning) sikrer overholdelse af de indgåede aftaler.

Din primære rolle vil være at fungere som rådgivende ingeniør med fokus på konstruktioner og statiske beregninger for egne og kollegaers projekter – store som små.

Du vil få et selvstændigt og alsidigt job med et stort udviklingspotentiale, såvel teknisk som kommercielt, i en spændende udviklingsorienteret virksomhed. Du bliver med din viden inden for konstruktioner og statik en vigtig kollega, og samarbejdspartner til de øvrige rådgivere et uformelt miljø.

 

Kvalifikationer

Du er uddannet bygningsingeniør/konstruktionsingeniør med solid erfaring indenfor renovering/nybyg og vedligeholdelse af beboede ejendomme.

Vi forventer, at du besidder følgende væsentlige kompetencer:

 • Gode analytiske evner.
 • Stor ansvarlighed.
 • Stor gennemslagskraft.
 • Stor indlevelsesevne.
 • Kan holde mange bolde i luften samtidig.
 • Kan arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med dine øvrige kollegaer.
 • Stor fleksibilitet.
 • Struktureret tilgang til gennemførelse af sagsforløb.
 • Interesse i at medvirke til den fælles udvikling af sagsgange og procedurer.
 • Du skal med andre ord have et godt overblik, kunne tage initiativ og arbejde selvstændigt.
 • Du skal kunne formulere dig godt både i skrift og tale.
 • Du skal være erfaren bruger af MS Office-pakken samt andre relevante programmer.

Hos Topdahl tilbydes

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter går vi meget op i den enkeltes trivsel og hverdag, og for os er det vigtigt, at der plads til det hele menneske.

Vi lægger vægt på et godt sammenhold til gavn for såvel arbejdsglæden som produktiviteten.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Michael Øster via mse@topdahl.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen så er du velkommen til at kontakte Michael på +45 88 73 78 04.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter åbner vi op for endnu et spændende praktikforløb i perioden 1. Februar 2021 – 18. Juni 2021.

Som praktikant hos Topdahl kommer du til at indgå i vores fælles team, og bliver tilknyttet forskellige opgaver inden for projektledelse, byggeledelse og tilstands- og vedligeholdelsesplaner

Download stillingsopslag

Vi er altid på udkig efter nye talenter, så har du et brændende ønske om at blive en del af vores team er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Send en mail med din ansøgning til info@topdahl.dk 

Vi søger medarbejdere

Gratis ejendomstjek!

Få et 100% gratis tjek af ejendommen inkl. en grundig gennemgang af mulige forbedringer og gode ideer fra Topdahl Ring på 33 313 313