fbpx
';

Ledige stillinger

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere

Hos Topdahl tilbyder vi altid et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø, med en til tider travl og udfordrende hverdag. Du vil blive en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Image module

Ledige stillinger

Hos Topdahl er vi i rivende udvikling og vi forventer at publicere en række nye stilinger løbende. Såfremt ingen af de aktuelle åbne stillinger matcher din profil er vi meget interesserede i at modtage din uopfordrede ansøgning.

Hos Topdahl Ingeniører & arkitekter åbner vi op for endnu et spændende praktikforløb i perioden 1. Februar 2021 – 18. Juni 2021.

Som praktikant hos Topdahl kommer du til at indgå i vores fælles team, og bliver tilknyttet forskellige opgaver inden for projektledelse, byggeledelse og tilstands- og vedligeholdelsesplaner

Download stillingsopslag

Vi er altid på udkig efter nye talenter, så har du et brændende ønske om at blive en del af vores team er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Send en mail med din ansøgning til info@topdahl.dk 

Vi søger medarbejdere

Gratis ejendomstjek!

Få et 100% gratis tjek af ejendommen inkl. en grundig gennemgang af mulige forbedringer og gode ideer fra Topdahl Ring på 33 313 313