fbpx
';

Velkommen til 2022 og en spændende byggesag om efterisolering

Velkommen til 2022 – hos Topdahl glæder vi os meget til de mange spændende opgaver, som 2022 kommer til at byde på.

Meeeen 2021 er ikke helt gledet os af sinde, for der sluttede vi nemlig året af med en lidt anderledes byggesag.

Efterisolering har positiv effekt på kuldenedfald og skimmelsvamp

Topdahl var rådgiver på denne spændende efterisolering af gavl på etageejendom på Vesterbrogade/Kochsvej på Vesterbro. Da gavlen i sin tid var påført som massivt murværk uden isolering, var den en massiv kuldebro. Det medførte kuldenedfald i boligerne og udfordringer med skimmelsvamp på den indvendige side af gavlen til stor gene for beboerne.

Heldigvis kan en udvendig isolering eliminere problemerne med kuldenedfald, skimmelsvamp og kondens på den indvendige side af gavlen.

Det oprindelige udtryk kommer igen til udtryk

Projektleder Rune Bjørke fik i samarbejde med hovedentreprenør Jim Jensen og StoMester Byens Isolering efterisoleret gavlen med 200 mm og afsluttet isoleringen med puds.

-Andelsforeningen havde et stort ønske om at bevare det oprindelige udtryk med kvadrepuds. Vi synes, at den øvelse er lykkes meget godt. I samme forbindelse fik vi genskabt det oprindelige gesimsbånd på gavlen efter nøjagtig opmåling af det oprindelige, siger Rune Bjørke.

 

Image module

Efterisolering giver et mere behageligt indeklima og giver bonus på varmeregningen

-Vi er meget stolte af denne løsning, som også skaber stor glæde hos beboerne. Beboerne sparer nu både på varmeregningen og kan møblere op af gavlen. Samtidig er det et godt eksempel på, hvordan det er muligt at bevare en ejendoms flotte ydre og samtidig energioptimere den, lyder det fra Rune Bjørke.

#energioptimering #efterisolering #topdahlbyggerådgivning #samarbejdepåbyggepladsen

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner