fbpx
';

Se vores dejlige omgivelser på Vesterlundvej

Vi er i Topdahl tilhængere af troværdig, ærlig og åben kommunikation – og vores nye lokaler på Vesterlundvej passer som fod i hose til den.

Konstruktiv kommunikation, sidemandsoplæring og dialog på tværs af kolleger, kunder og samarbejdspartnere

Vi er i Topdahl meget glade for vores nye kontorlokaler på Vesterlundvej i Herlev. Vi har lækre omgivelser, masser af lys og plads at boltre os på og mulighed for at arbejde og videndele på kryds og tværs af projekter.

Det betyder også, at vores yngre kræfter kan suge læring til sig fra vores mere erfarne projektledere, som det blandt andet ses på billedet. Her vores praktikant Aleksander Jensen, der sidder sammen med projektleder Mathæus Preis og gennemgår udarbejdelse af tilstands- og vedligeholdelsesplaner.

Sidemandsoplæring giver god ballast

Sidemandsoplæring er rigtig vigtig for os i Topdahl. Blandt andet fordi vi oplever, at det giver en meget større forståelse for hinandens kompetencer. Det giver også mulighed for at skabe indsigt og kunne spørge ind til detaljer og det berømte ”Hvorfor gør vi sådan?”.

Det gælder både i forhold til praktikanter, nye kolleger eller i forbindelse med nye opgaver.

 

Image module

Vil du også være en del af holdet her i Topdahl?

Er du også tilhænger af et stærkt og konstruktivt samarbejde, at bedrive troværdig byggerådgivning og at have en åben og ærlig dialog med både kolleger, kunder og samarbejdspartnere, så er Topdahl måske din næste arbejdsplads?

Vi søger i øjeblikket en rådgiver med konstruktionserfaring samt en erfaren vvs-ingeniør. Vil du vide mere, kan du læse flere nyheder og mere om os på topdahl.dk eller kontakte vores afdelingsleder og partner Michael Øster på telefon 8873 7804.

 

#energiforbedringer #vedligeholdelsesplaner #energirenovering

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner