fbpx
';

Det lange og nære samarbejde betaler sig

Et samarbejde henover 14 år og gennemarbejde vedligeholdelsesplaner har givet Valby Andelsforening mange fordele, god økonomi og en meget sund og velholdt ejendom.

Det langvarige og nære samarbejde betaler sig.

Siden 2008 har vores rådgiver Allan Stokkebro været tilknyttet Valby Andelsboligforening. En sund og veldrevet andelsboligforening med i alt 24 opgange.

Allan har arbejdet tæt sammen med bestyrelsen og har gennem tiden udarbejdet vedligeholdelsesplaner for en omfattende og planlagt vedligeholdelse af ejendommen. Vedligeholdelsesplaner, som bestyrelsen har fulgt de seneste 14 år og dermed kunne optimere ejendommens stand.

Tre større byggesager har optimeret ejendommen

Undervejs i perioden har Allan ydet rådgivning i forbindelse med tre større byggesager.

Blandt andet er ejendommens tag udskiftet, og der er etableret nye altaner mod gaden. Især altanerne har bibragt øget livskvalitet til den enkelte andelshaver. Og samtidig klæder det ejendommen i Valby med de fine altaner.

Seneste – og nuværende projekt, som havde sin opstart i 2021 og afsluttes i indeværende år. Projektet handler om en total omfugning af facader mod gade og gård. Samtidig bliver alle vinduer maleristandsat, og sålbænke udskiftes mod gårdsiden.

Nye fuger i ejendommen i Valby udspringer fra gennemarbejdede vedligeholdelsesplaner

Vil du også have et langvarigt forhold til Topdahl?

Har I i jeres ejendom også brug for et konstruktivt og langvarigt samarbejde med en byggerådgiver, så kan vi i Topdahl hjælpe jer med at få udarbejdet vedligeholdelsesplaner.

Måske er det jer, vi skal hjælpe med at skabe økonomi til at få opsat fine altaner?

-Som byggerådgiver ser jeg, at der er mange fordele for de fleste andels- og ejerforeninger i at have en fast tilknyttet rådgiver. For det første lærer man som rådgiver ejendommen bedre at kende, og når man får etableret det gode konstruktive samarbejde med foreningens bestyrelse, så kan man arbejde koncentreret på at bedre økonomien og fx som her få skabt rum og økonomi til at opsætte altaner, lyder det fra Allan Stokkebro.
#energiforbedringer #vedligeholdelsesplaner #detgodesamarbejde

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner