fbpx
';

En spændende byggesag med høj bevaringsværdi

At en ejendom er bevaringsværdig kan betyde meget. Heldigvis er vi i Danmark gode til at fokusere på at holde et højt niveau i forbindelse med renovering og fokusere på de områder, som gør landets ejendomme bevaringsværdige i større eller mindre grad.

Renovering af en fin ældre ejendom på Østerbro

På den lille vej Upsalagde på Østerbro i København har vi for et par måneder siden afsluttet en spændende byggesag.

En renovering af en ældre ejendom fra 1894 med en bevaringsværdi på 3 på en skala fra 1 til 9, hvor 1 er højest. Det betyder, at ejendommen på grund af sin arkitektur, kulturhistorie og håndværksmæssige udførelse er fremtrædende for denne type ejendom og derfor har en høj bevaringsværdi. Lige en spændende sag for Topdahl, hvor fokus er på at sikre ejendommens oprindelige udseende.

Fokus på renovering af vinduer på Upsalagade 6 

Renoveringen af Upsalagade omhandlede udskiftning af vinduer og sålbænke samt snedker og maleristandsættelse af vinduer og døre på ejendommens 12 boliger.

I samarbejde med entreprenøren Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS fik vi i Topdahl skabt et godt resultat. Et resultat, som gør, at bygherre i dag har 12 rigtig fine boliger med de gamle fine detaljer intakte. Under renoveringen var boligerne beboede. Det stiller krav, men både bygherre og Topdahl havde fokus på beboerkommunikation. Dermed kunne beboerne følte sig sete og velinformerede.

Upsalagde

Topdahl kan hjælpe med renovering af alle typer ejendomme

I Topdahl tager vi både hånd om de små, mellemstore og større renoveringer Og har I ude i andels- og ejerforeninger brug for rådgivning i forbindelse med en forestående renovering, så tag os med på dialog.

Vi har mange års erfaring med mange forskellige typer renovering og kan hjælpe jer trygt på vej.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner