fbpx
';

Velkommen til projektleder Aleksander Jensen

Velkommen til Aleksander Jensen, der er begyndt som projektleder hos os i Topdahl her i februar.

Et STORT velkommen til Aleksander Jensen – ny projektleder i Topdahl

Aleksander er dog på ingen måde et nyt ansigt i Topdahl – vi er så heldige, at Aleksander, der begyndte som praktikant i foråret 2022 og fortsatte som studentermedarbejder, mens han færdiggjorde sin uddannelse på KEA som bygningskonstruktør, nu fortsætter karrieren som projektleder.

Adspurgt om, hvilke områder, han brænder mest for, så kan Aleksander lide det hele, meeeen:

”Jeg synes, at projektering er spændende, og så er jeg vild med brandrådgivningsdelen. Det der med at inspicere lokaler, der er ulovligt udført og så udarbejde de rigtige dokumenter, så bygherre kan få byggetilladelser. Eller hjælpe i forbindelse med sammenlægning af lejligheder – det kan jeg godt lide. Generelt synes jeg, at projektering er et spændende område, hvor vi som byggerådgivere kan gøre en stor forskel ved at have den konstruktive dialog med både bygherre og entreprenør og sikre, at samarbejdet glider gnidningsfrit”, lyder det fra Aleksander.

Hvorfor lige Topdahl?

På spørgsmålet om, hvorfor Aleksander valgte at fortsætte i Topdahl efter endt uddannelse, falder svaret prompte:

”Her er frihed til at udvikle mig, mange forskellige typer projekter at deltage i og mulighed for at spørge de erfarne. Vi unge får lov at være en del af projekterne fra start til slut og samarbejde bredt med alle kolleger. Dét, synes jeg, er superfedt – følelsen af at være en del af holdet”.

Image module
Aleksander Jensen

Velkommen på holdet i Topdahl

Et STORT velkommen herfra også – vi glæder os til at fortsætte samarbejdet. Samtidig er vi stolte over, at vores unge talenter har lyst at fortsætte i butikken efter endt uddannelse.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner