fbpx
';

Ny energirenovering for Rødovre Kommune

Energirenovering skaber bedre forhold på plejehjemmet Ørbygård

Hos Topdahl er vi glade…meget glade endda!

Vi skal nemlig i gang med en spændende opgave for Rødovre Kommune på plejehjemmet Ørbygård. Her skal plejehjemmets festsal og dagcenter energioptimeres til nutidige forhold.

Byggeriet er fra midten af 1970’erne og dermed vil en energirenovering optimere ejendommen til forholdene i dagens Danmark. Blandt andet er det svært at varme flere af områderne op, og der er trækgener flere steder i både festsal og dagcenter.

Klimaskærmen på Ørbygård trænger til en større energirenovering

Hos Topdahl skal vi som rådgiver bistå med at skabe forbedringer på klimaskærm, VVS, ventilation, isolering og renovering af facader i samarbejde med den valgte entreprenør.

“Det er en opgave, vi glæder os til at komme i gang med, så brugere af dagcentret og festsalen på Ørbygård Plejehjem snart får gode forhold igen”, lyder det fra partner i Topdahl Michael Øster.

Det har stor betydning for de daglige brugere, at der er gode forhold til at vedligeholde både hoved og krop. Det vil vi gøre vores til at sikre, så rehabiliteringen i hverdagen kan fortsætte under bedre forhold end i dag.

Image module

Energirenovering er godt for både ejendom og pengepung

Samtidig vil en energirenovering på Ørbygård give kommunen store besparelser og en sundere ejendom på de berørte områder. Renoveringen medvirker samtidig til at skabe et bedre indeklima.

Vi takker for tilliden og glæder os til samarbejdet med Rødovre Kommune. Nu tager vi arbejdshandskerne på og går i gang med at udarbejde udbudsmateriale, så vi kan få den rigtige entreprenør ombord og komme i gang med energirenoveringen – og igen skabe masser af aktivitet i dagcentret på Ørbygård.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner