fbpx
';

Har I i jeres ejendom fået udarbejdet en tilstands- og vedligeholdelsesplan?

Undgå overraskelser i ejendommens økonomi med en tilstands- og vedligeholdelsesplan.

Måske er din ejendom blandt dem, vi allerede har hjulpet med en tilstands- og vedligeholdelsesplan?

Mange andels­bolig- og ejerlejlighedsforeninger er begyndt at få øjnene op for de fordele, der ligger i at få udarbejdet en tilstands- og vedli­geholdelsesplan for deres ejendom.

​Uanset om der er tale om helt nye eller ældre ejendomme, er det vigtigt at få sat driften og vedligeholdelsen af ejendommen i system. ​Igennem mange år har vi fulgt driften af hundredvis af ejendomme og har kunne konstatere, at mange skader kunne have været undgået eller be­grænset, hvis der havde været udarbejdet (og fulgt) en tilstands-og ved­ligeholdelsesplan for ejendommen.

Undgå ubehagelige overraskelser

”Ved at få lavet en tilstands- og vedligeholdelsesplan undgår andels- og ejerforeninger ubehagelige overraskelser i form af pludseligt opstået svigt på forsyningsledninger, konstruktioner eller lig­nende som følge af mangelfuld vedligeholdelse. Hos Topdahl registrerer vi de enkelte bygningsdele og installationer med alder, aktuel tilstand og for­ventet levetid i rapporten. Derudover indeholder planen også et vedligeholdelsesbudget fordelt over en 10-årig periode, hvor vi også angiver termin for arbejdets udførelse. Og så beskriver vi også de udviklingsmuligheder, der måtte være på ejendommen. Det kan fx være etablering af altaner, udnyttelse af tagrum eller lignende”, fortæller partner Michael Øster.​

Image module

Topdahl kan også hjælpe jeres andels- eller boligforening med en tilstands- og vedligeholdelsesplan

Hos Topdahl udarbejder vi tilstand-og vedligeholdelsesplaner på den elektroniske platform ejendom.com, som giver alle implicerede parter elektronisk adgang. En god og nem måde at få adgang og løbende holde sig opdateret på de fremtidige drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Skal vi også hjælpe jer?

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner