fbpx
';

Nyt og spændende samarbejde med BAUN arkitektur

Hos Topdahl har vi lige indledt et nyt og spændende samarbejde med Anni Baun Danielsen fra BAUN arkitektur – læs mere om udviklingen og de muligheder, det medfører.

Et samarbejde, der skaber synergi og rækker ud over egne kompetencer🙌

Vi er glade og stolte i Topdahl – det er vi, fordi vi lige har indgået et spændende samarbejde med Anni Baun Danielsen fra BAUN arkitektur.

Et samarbejde både vi og Anni Baun Danielsen forventer os meget af og som samtidig giver en fleksibilitet og udviklingsmuligheder i forhold til de opgaver og rammeaftaler, vi fremadrettet kan byde ind på.

Anni Baun Danielsen er uddannet arkitekt og kommer med over 20 års erfaring fra både renovering og nybyg fra både offentlige og private bygherrer. Gennem mange år har Anni været arkitekt på flere store byggerier rettet mod den almene sektor lige såvel som samarbejder med større developer.

Mange muligheder i samarbejdet

”Sammenholdt med vores ekspertise fra ingeniørverdenen og vores mange års erfaring tilsammen kommer vi til at stå stærkt. Vi kan sammen dække alle funktioner og roller i større byggesager fra start til projektering og færdigt byggeri. Det er et samarbejde, jeg ser meget frem til. Blandt andet fordi vi kan spille hinanden på banen og sikre endnu flere spændende og større projekter”, siger partner i Topdahl Michael Øster.

Også Anni Baun Danielsen ser frem til samarbejdet: ”Jeg er sikker på, at vi kommer til at skabe en god synergi ved at være tæt på hinanden. Da både Topdahl og jeg har fokus på det konstruktive samarbejde, vil vi gennem agile processer kunne byde ind på spændende byggeprojekter fremover”.

Anni Baun Danielsen

Vil du høre mere om de muligheder, vores nyetablerede samarbejder byder på?

Vi glæder os i Topdahl🙌

Har du lyst til at høre mere om de muligheder, vores samarbejde med Anni Baun Danielsen byder på?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 33 313 313, så byder vi på en kop kaffe☎

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner