fbpx
';

Renovering af fredet ejendom i Birkerød

Enhver byggesag er unik og rummer fine kvaliteter og spændende ejendomme.

En smuk ejendom fra 1920 i Birkerød

Ind i mellem er der bygninger, der gør lidt mere indtryk – og det er ofte de smukke gamle ejendomme, vi har rundt i det danske kongerige.

For eksempel er vi i Topdahl rådgiver på denne flotte bygning fra 1920. Bygningerne ligger i ejerforeningen E/F Biskop Svanes Vej 77-79 i Birkerød, hvor bygningerne er fredede.

Bygherre er forvalter af en kulturarv

Selve arbejdet på den igangværende byggesag består i at malerbehandle ejendommens vinduer. Når ejendommen er fredet, er ejeren (her ejerforeningen) forvalter af en kulturarv. Ejeren skal dermed hjælpe til med at bevare og sikre, at bygningens værdier er sikret for eftertiden.

Ligeledes er man som ejer ansvarlig for at holde bygningen i forsvarlig stand. En opgave, vi som rådgiver gerne hjælper til med at sikre, så den bevaringsværdige ejendom vedligeholdes og istandsættes på den mest hensigtsmæssige måde.

Biskop Svanes Vej

En fornøjelse som rådgiver at deltage i renovering på en fredet ejendom

”Som rådgiver føler man sig heldig, når man kan deltage i en så fin og nænsom proces som denne byggesag. En byggesag, hvor vi nænsomt renoverer og malerbehandler vinduerne i hele ejendommen.

Det kan være en omhyggelig og anderledes proces, men heldigvis kan man altid hente vejledning og sparring hos Slots- og Kulturstyrelsen. Og med det gode samarbejde med bygherre og entreprenør har det fungeret rigtig fint. Det er altid en fornøjelse at være med til at bevare de fredede og bevaringsværdige ejendomme i bedst mulig stand”, lyder det fra partner i Topdahl Michael Øster.

Vi er mange, der glæder os til at se det færdige resultat. Lige nu må vi dog nøjes med at følge med fra sidelinjen, da projektet kun har været i gang i knapt fire uger. Det færdige resultat ventes først at stå færdigt i uge 46.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen