fbpx
';

Ses vi på Boligforeningernes Dag 2024?

Mød os på messen Boligforeningernes Dag 2024 i Forum.

Temaet er Fremtidens boligforeninger

Så er det nu på lørdag den 2. marts, at du kan møde os på Boligforeningernes Dag 2024 i Forum.

Boligforeningernes Dag er en messe for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger, og vi i Topdahl glæder os til at være med for første gang og få en masse dialoger i gang.

Temaet er i år Fremtidens boligforening, der rummer elementer som innovation, bæredygtighed, teknologi, fællesskab og livskvalitet og er afgørende for at skabe en velfungerende boligforening i fremtiden.

Teknologi bliver afgørende for fremtidens boligforening

Som rådgiver oplever vi, at der er mere opmærksomhed om mulighederne for innovative løsninger og bæredygtige initiativer.

Det kan brugen af vedvarende energikilder, energioptimering og genanvendelige byggematerialer. Sammen kan vi skabe en mere miljøvenlig og ressourceeffektiv fremtid.

Det bliver blandt andet inddragelse af teknologi lige fra digital kommunikation til forskellige online platforme, som kommer til at præge udviklingen de kommende år – og ikke mindst en åben dialog beboere og bestyrelser imellem bliver vigtig.

Image module

Mød en masse kolleger fra Topdahl på messen

Kom og mød os på stand 100 – både Houssin Rida El Ahmadi, Michael Øster, Rune Bjørke, Fazal Sahibzada og Kevin David Poulsen står klar til få jer sikkert ind i fremtidens boligforening.

Vi glæder os til den konstruktive dialog og konstruktive samarbejde.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner