fbpx
';

Udbud vundet i Gentofte Kommune

Vi kipper med flaget og fejrer, at vi netop har vundet et udbud i Gentofte Kommune

Januar har været en ekstra god måned

Vi har netop fået at vide, at vi har vundet en af de tre udbudte puljer på et udbud om DKV-planer for Gentofte Kommune. DKV-planer dækker over drifts-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner

Gentofte Kommune har lavet et udbud bygget op om tre puljer af ejendomme, hvor hver pulje har sammenlignelige type ejendomme. Vi har i Topdahl vundet pulje #3, som indeholder følgende type ejendomme:

🛠 Plejecentre

🛠 Skoler

🛠 Daginstitutioner

🛠 Hoteller

🛠 Forsamlingslokaler (det er blandt andet biblioteker og idrætsforeninger)

Topdahl vinder pulje #3

Denne pulje #3 dækker over ca. 98.000 kommunale ejendomskvadratmetre, hvor vi indenfor hver ejendom i puljen skal udarbejde DKV planer (som dækker over drift-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner).

DKV-planerne skal kommunen bruge til at sikre, at drift, kontrol og vedligeholdelse af brandsikkerheden for ejendommene opretholdes i hele byggeriets levetid.

Det er samtidig også en opskrift på, hvad man i kommunen skal kontrollere for at sikre, at ejendommene er sikret i forhold til brand.

Houssin med underskrift på Gentofte Kommune
Hossein

En længerevarende aftale

Ifølge projektleder Houssin Rida El Ahmadi passer opgaven rigtig godt til Topdahl, og han ser frem til at gå igang med de mange spændende opgaver.

“Opgaven for Gentofte Kommune forventes at løbe i hele 2024 med delafleveringer undervejs, så vi har spændende muligheder i vente”, lyder det fra Houssin.

Udover, at vi stolte over at have vundet pulje #3, er vi også stolte over at være i selskab med Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S og Falck Danmark A/S, som vandt de to andre puljer. Et stort tillykke til disse✨

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner