fbpx
';

Vi ønsker god påske

i ønsker god påske til alle kunder og samarbejdspartnere

Påske og traditioner…

Hos Topdahl ønsker vi alle vores kunder og samarbejdspartner en rigtig god påske.

Højtider og traditioner er områder, der binder os alle sammen. Men der er også ting, mange af os ikke ved i forhold til gamle traditioner forbundet med højtiderne.

Vidste du for eksempel:

At det i gamle dage var skik at stå tidligt op påskemorgen for at se solen danse? I Danmark har man dog rykket denne tradition til pinse, hvor der er lidt lysere…

Vidste du…?

Vidste du for eksempel:

🌞 At det i gamle dage var skik at stå tidligt op påskemorgen for at se solen danse? (I Danmark er denne tradition dog rykket til pinse, hvor der er lidt lysere…)
🥚 At æg i mange hundrede år har været et sikkert forårstegn, og at det en gammel skik at pynte og dekorere sine æg. Mange steder tog man tidligere de fint pyntede æg med i en påskekurv og duellerede nærmest om at have den fineste påskekurv til påskegudstjenesterne.
✂ At gækkebreve er en meget gammel tradition, hvor afsenderen gjorde sig umage med finurlige klippeteknikker og fine rim. Kunne modtageren ikke gætte afsenderen, kostede det et chokoladepåskeæg.

Påske 2024

Topdahl ønsker god påske

I Topdahl husker vi hyggen omkring påsketraditionerne og ser frem til et par hyggelige dage i familiens skød med påskefrokoster, gækkebreve og ægtrilning – vi håber det samme for jer og glæder os til sammen med jer at tage fat igen efter påske med mange nye og spændende opgaver.

Rigtig god påske🐣

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner