fbpx
';

Vi søger en konstruktionsingeniør

Vi oplever en stigning i antallet af nye sager indenfor ombygnings- og renoveringsprojekter og søger derfor en ny kollega til konstruktionsteamet.

Stigning i ombygnings- og konstruktionsprojekter

Trænger du til nye udfordringer og har en baggrund som konstruktions- eller bygningsingeniør, så skal du måske kigge vores vej…vi har gennem længere tid oplevet en stigning af tilgang af både ombygnings- og konstruktionsprojekter og søger derfor en kollega til vores konstruktionsteam.

Vores teamleder Houssin Rida El Ahmadi drømmer om at styrke temaet med en erfaren rådgiver, der trives i et tværfagligt samarbejde – og en rådgiver, der elsker at holde hånd i hanke med alle projektets faser lige fra salg og projektering til udførelse og aflevering.

Uformelt arbejdsmiljø og stærkt samarbejde

I jobbet som rådgivende ingeniør vil du have fokus på konstruktioner og statiske beregninger. Du vil samtidig blive en vigtig medspiller til at udvikle afdelingen teknisk såvel som kommercielt.

Men det, der virkelig tæller, er dem, du skal arbejde sammen med – og her lover vi ikke at skuffe dig. Vi sætter alle sammen pris på vores uformelle arbejdsmiljø med højt til loftet og gode samarbejde på tværs af projekter og faglighed.

Image module
Houssin El Ahmadi

Kontakt os endelig for at høre mere om stillingen

Læs mere i jobopslaget og kontakt gerne vores teamleder Houssin eller partner Michael Øster for at høre mere.

👉 Link til stillingen

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner