fbpx
';

Vi søger en praktikant i foråret 2021

Hos Topdahl søger vi en bygningskonstruktør praktikant til foråret 2022 – læs mere nedenfor om, hvorfor det netop skal være dig.

En praktikant, som har lyst at prøve sine færdigheder af

Vi søger en bygningskonstruktør-praktikant til foråret 2022.

En praktikant, som kan indgå i vores dagligdag og samtidig har lyst til at lære en masse om livet i byggebranchen.

Hos Topdahl beskæftiger vi os med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse af ældre beboelsesejendomme i Storkøbenhavn. Vi elsker kolleger, der sætter pris på det tværfaglige samarbejde og trives med spændende og komplekse projekter.

Som praktikant i Topdahl kommer du med hele vejen rundt

Som praktikant vil du blive præsenteret for alle områder indenfor projektering, få mulighed for at deltage i byggepladsbesøg og komme med til afleveringsforretning. Du kommer til at få en bred indsigt i alt lige fra budgetplanlægning til afleveringsforretning.

Som praktikant bliver du del af vores velfungerende team, som i dag består af ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører samt energirådgivere. Vi tilbyder en varieret hverdag, hvor du vil få afprøvet mange forskellige aspekter af dit kommende fag. Samtidig får du en indsigt i byggebranchen fra rådgiversiden. Jo mere, du selv har lyst at byde ind, desto større mulighed har du også for at få indflydelse på dine opgaver.

Vi sætter en ære i, at du under dit praktikophold opnår erfaringer og indsigt. Begge dele vil du kunne bruge i både din resterende studietid og efterfølgende. Derudover får du tilknyttet en fast mentor under dit praktikforløb, hvor der altid vil være plads til spørgsmål og uddybning.

 

Image module

Kontaktmuligheder

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.topdahl.dk og følge os på LinkedIn, hvor vi fortæller om livet som rådgiver i byggebranchen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen som praktikant, er du velkommen til at kontakte projektleder Kevin David Poulsen. Kevin har selv været i praktik hos Topdahl og er i dag ansat i virksomheden. Kevin kan fanges på telefon 88 73 78 13 fra den 6. september 2021.

Læs det fulde jobopslag til praktikantstillingen her

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner